Je hebt het ultieme gevoel van vrijheid & flexibiliteit, je kan veel zien in korte tijd én het is goedkoper dan je denkt
Bekijk Webversie
Afmelden
Zon
                                                         
Dikke aanrader! Huur een auto op vakantie
Beste VakantieDiscounter,

Je hebt het ultieme gevoel van vrijheid & flexibiliteit, je kan veel zien in korte tijd én het is goedkoper dan je denkt!
Lees snel verder
 
Inspiratie!
Wij verzamelden de leukste Europese eilanden om met een huurauto te ontdekken.
Kijk je mee?
 
Deze hotels zijn een fijne uitvalsbasis
Algarve Race Hotel & Resort
Algarve Race Hotel & Resort 5 sterren is een luxe hotel in de Portugese Algarve. In de rustige omgeving kun je goed wandelen en met een huurauto ontdek je de kustlijn. Relaxen doe je aan het zwembad én in de spa.
RH Canfali
Midden in het oude centrum van Benidorm ligt RH Canfali 4 sterren. Het strand en tapasbarretjes zijn binnen handbereik. Op het dakterras is het – na een dagje sightseeing – ultiem genieten dankzij de jacuzzi.
Sabina Hotel
Rhodos ontdekken? In het rustig gelegen Sabina Hotel 3 sterren zit je goed. Rijd met je huurauto naar de Vlindervallei, Rhodos-Stad en Lindos. Bij terugkomst wacht een heerlijk zwembad op je!
Park Plaza Verudela Pula
Met de familie naar Kroatië? Park Plaza Verudela Pula 4 sterren ligt direct aan het strand en biedt ruime appartementen en animatie voor jong & oud. Neem zeker een kijkje in het prachtige Pula!
Hotel Villa Bianca Resort
Een huurauto is een aanrader op Sicilië! Vanuit Hotel Villa Bianca Resort 3 sterren ben je in no time in Taormina en bij de vulkaan Etna. Ontspannen doe je bij het zwembad of op het strand dat vlakbij ligt.
Meer lezen over een auto huren...
Mallorca
Kreta
Malta
Sicilië
Gran Canaria
Curaçao
Kos
Bekijk alle vakantie-deals
Makkelijk zoeken, makkelijk boeken
 
Veilig aangesloten bij
 
 
Facebook Instagram TikTok X Pinterest