De Nacht Voorbij - Gerard Joling

6 years ago
  • Html
  • Text
De Kwakel, Jan, 2013 | Stuur naar een vriend | Bekijk online
De Nacht Voorbij

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik pas een platencontract heb getekend bij Vosound Records, het platenlabel van Jan Smit. Ik voel me als een vis in het water bij het platenlabel van Jan Smit, die natuurlijk al jarenlang niet alleen één van mijn beste collega’s is, maar bovenal ook één van mijn beste vrienden. Vorig jaar brachten we al samen het duet ‘Echte Vrienden’ uit, en deze samenwerking is zo goed bevallen en smaakte absoluut naar meer. Gistermiddag vond dan ook de feestelijke contractondertekening plaats waarbij de champagne uiteraard werd ontkurkt !

Als voorloper op mijn binnenkort te verschijnen album zal het door Jan geschreven, ‘De Nacht Voorbij’ als eerste single verschijnen bij mijn nieuwe platenlabel!


Gerard Joling en 100%NL Magazine Single download & Facebook actie

Samen met 100%NL Magazine doe ik een super leuke actie!

Download nu mijn nieuwe single en maak kans op een avondje schaatsen met mij! Na het schaatsen doen we natuurlijk nog een lekker hapje en drankje bij restaurant "volle Maan".

Maar dat is nog niet alles! Like de Facebook pagina van 100%NL Magazine en maak kans op een paar splinternieuwe schaatsen!

Alle winnaars van het avondje schaatsen met Gerard Joling die ook de Facebook pagina van 100%NL Magazine hebben ‘geliked’, krijgen bij die gelegenheid ook nog eens een paar splinternieuwe schaatsen!

Download daarom snel de nieuwe single van Gerard Joling via deze link …. En like de Facebook pagina van 100%NL Magazine!

 


Sterren Dansen op het IJs

Vanaf Zaterdag 19 januari verhuisd ‘Sterren Dansen op het IJs’ naar 20.30 uur. Live op SBS6 zijn de sterren te volgen in de spannende strijd om de titel. 

Aanstaande zaterdag zal niemand minder dan Baywatch babe Pamela Anderson haar opwachting maken in de show. De blondine zal in Nederland alsnog de dans laten zien die ze voor de Britse versie van het programma had ingestudeerd. Daar deed ze mee aan het programma, maar vloog ze er in de eerste ronde al uit omdat haar borsten tijdens haar kür uit haar jurkje floepten.


Laat em Signeren!

Wil jij de nieuwe single laten signeren of wil je graag op foto? Binnenkort start ik weer met een signeersessie waar ik een aantal nummers kom zingen en tijd vrij maak om met mijn fans op de foto te gaan na aankoop van de single. Natuurlijk kan ik deze dan ook gelijk signeren. Kijk hieronder naar de data en locaties waar ik binnenkort ben en zorg dat je er op tijd bij bent.

Woensdag23 Januari 2013
16.00-17.00 Media Markt Groningen
19.00-20.00 Media Markt Leeuwarden
Donderdag24 Januari 2013
16.00-17.00 Media Markt Ede
19.00-20.00 Saturn Amsersfoort
Woensdag30 Januari 2013
16.00-17.00 Saturn Nieuwegein
19.00-20.00 Media Markt Alphen ad Rijn
   

 


Volg jij Gerard al op Social Media?U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een fan bent van Gerard Joling. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@gerardjoling.nl. Eventueel gepubliceerde prijzen zijn altijd exclusief BTW en eventuele Buma kosten. Entertainment-NL is niet aansprakelijk voor foutieve informatie, tekst en/of prijs wijzigingen.
Anti-spam policy | Algemene voorwaarden
Voeg info@gerardjoling.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt. Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klikt u dan hier of ga naar www.gerardjoling.nl.

 
 

Share this newsletter on

Related newsletters

Gerardjoling.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music Concerts
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019