Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
30 augustus 2022
Dit is een losse titelregel

De Nationale Klimaatweek is dit jaar van 31 oktober tot en met 6 november. Heel Nederland komt dan in actie om te laten zien welke klimaatstappen zij nemen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat laat als organisator zien wat er allemaal in Nederland gebeurt om de CO2-uitstoot te verminderen om de klimaatdoelen van 2030 te halen, maar ook wat er nog nodig is. In gemeente Boxtel is het ministerie daarom op zoek naar Klimaatburgemeesters. 

Lees verder
Werkzaamheden de Heikant en de Runsdijk

Van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september wordt de bermverharding aangebracht op de Heikant. De weg zal hierdoor afgesloten zijn en het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.
 

Daarna zal de Runsdijk vanaf 5 september afgesloten worden. Van 5 september t/m 16 september zullen er werkzaamheden bij de spoorwegovergang uitgevoerd worden. In de week van 12 september wordt het nieuwe asfalt aangebracht. Dit zal s ‘nachts gebeuren omdat de werkzaamheden bij de overweg plaatsvinden. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. 

Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten