Nieuwsbrief januari 2018   Read this newsletter in your browser.
Nieuwsbrief
januari 2019
Tal van kinderactiviteiten tijdens De Nationale Voorleesdagen!
Van 23 januari tot 2 februari zijn de Nationale Voorleesdagen! In alle vestigingen van de Bibliotheek Eemland zijn dan leuke activiteiten. Het Prentenboek van het Jaar is deze keer Een huis voor Harry van Leo Timmers. Dit boek staat centraal tijdens de Voorleesfeestjes en Meespeelvoorstellingen. In Leusden trappen we op 23 januari de Nationale Voorleesdagen af met een Voorleesontbijt met Dieuwertje Blok. En in het Eemhuis pakken we op 27 januari groots uit met het Voorleesfestival.
 
Kom levende "boeken" lenen bij De Mensenbieb
Kom 19 januari levende “boeken” in de Bibliotheek het Eemhuis lenen. Tijdens de Mensenbieb kan u in gesprek gaan met mensen die u mogelijk niet zo snel spreekt, zoals een vluchteling, iemand met autisme, een transgender en een imam. Wie komt u “lenen”?
 
Week van de Leesclubs
Vindt u het leuk om over een boek na te praten? En heeft u altijd al bij een Leesclub gewild? Dan is dit het juiste moment! Van 28 januari tot en met 3 februari is het de Week van de Leesclubs. Kom 30 januari in de Bibliotheek het Eemhuis bij de Open Senia leesclub proeven of een leesclub iets voor u is.
 
Korting met uw pas bij de Lieve Vrouw
Met uw bibliotheekpas krijgt u korting op de voorstelling 'Iemand die slaapt' van de Franse schrijver Georges Perec. Deze voorstelling is 12 januari in De Lieve Vrouw te zien. Op vertoon van uw pas kunt u aan de kassa twee kaartjes kopen voor de prijs van één. U betaalt dus € 16,50 voor twee kaartjes. Andere kortingen zijn niet geldig bij deze actie.
 
Tegenlicht Meet Up over de plastic soep
De 24-jarige Boyan Slat heeft er zijn levenswerk van gemaakt om de plastic soep in de oceaan op te ruimen. Tijdens de Tegenlicht Meet Up op 16 januari in de Bibliotheek het Eemhuis praten we met denkers, doeners en dromers, over belangrijke maatschappelijke thema’s aan de hand van Tegenlicht documentaires van de VPRO.
 
Ook in de bibliotheek
 
Wat vindt u van de nieuwsbrief?
Bibliotheek Eemland - Eemplein 71 - 3800 BC / 3812 EA - Amersfoort
Manage profile - Unsubscribe