de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Home   |   Bieb Werkt   |   De Nationale Voorleesdagen
 
De Nationale Voorleesdagen komen eraan!
 

Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari 2021 vinden De Nationale Voorleesdagen plaats. Het Prentenboek van het Jaar Maar eerst ving ik een monster en de negen andere prentenboeken uit de Prentenboek Top 10 staan hierbij centraal. Daarnaast krijgen kinderen die een stapel prentenboeken lenen tijdens De Nationale Voorleesdagen een gratis verrassingstas.

 
 
Gratis verrassingstas
Kom jij tussen 26 januari en 5 februari een stapel prentenboeken lenen, dan krijg je daar gratis een verrassingstas bij. In dit tasje zitten een prentenboek dat je mag houden, een monster-vingerpoppetje, boekentips, een kleurplaat en nog veel meer. Zien we jou in de bibliotheek?
 
Lees hier meer   S
 
 
Zaterdag 5 februari zijn er twee online voorleesfeestjes. Om 10.00 uur lezen we voor uit Vos gaat een stukje rijden. Om 10.30 uur lezen we het prentenboek van het jaar voor: Maar eerst ving ik een monster.
 
Vos gaat een stukje rijden
 
Maar eerst ving ik een monster
 
Naar de voorleesfeestjes   S
S
Werk aan je goede voornemens met de online cursussen van de Bibliotheek
Er is een nieuw jaar begonnen. Tijd om te werken aan je goede voornemens. Om je persoonlijke doelen te halen kan je natuurlijk een boek uit de bibliotheek lenen, maar je kan ook aan de slag met de online cursussen. Ontwikkel je op het gebied van fotografie, persoonlijke kracht, digitale vaardigheden en nog veel meer met de gratis cursussen van de bibliotheek.
 
Bekijk het aanbod   S
Knus vanaf de bank nieuwe boeken lenen met de Online Bibliotheek

Met de Online Bibliotheek hoef je tijdens het winterse weer de deur niet uit. Leen en download vanuit huis eenvoudig e-books en luisterboeken.

Al heel wat leden hebben de online bibliotheek ontdekt. In heel 2021 zijn er 106.189 e-bookuitleningen geweest en 49.619 luisterboeken beluisterd!

Van spanning tot spiritualiteit, van fantasy tot filosofie. Bij de Online Bibliotheek lees je het allemaal.
 
Bekijk het aanbod   S
S
 
Bieb Werkt - Zorgeloos aan de slag
Reserveer met Bieb Werkt online makkelijk en snel een eigen werkplek in de Bibliotheek en krijg korting op diensten die werken of studeren nog prettiger maken. Vanwege de corona-maatregelen is het dragen van een mondkapje voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht. Zowel als je zit of staat.
 
Meer informatie of reserveren   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta  
 
S
open