Ga voordelig op vakantie in de nazomer!

De nazomer heeft zoveel moois te bieden. Het is de ideale tijd om prachtige wandel- en fietstochten te maken. De heide kleurt momenteel bijvoorbeeld schitterend paars! Een prachtig / fotogeniek aanzicht. Voor welk Oostappen Vakantiepark je ook kiest, er is altijd een mooi natuurgebied in de buurt. 

Ook in de nazomer is het buiten nog heerlijk vertoeven. Geniet van het lekkere zonnetje op je eigen terras voor de accommodatie of onderneem diverse leuke binnen- buitenactiviteiten op het park. Boek nu je vakantie in Nederland of België en ontvang tot 35% nazomerkorting.
 
 
HEB JIJ AFLEVERING 1 GEZIEN VAN 'FAMILIE GILLIS: MASSA IS KASSA'? KIJK DAN VANAVOND NAAR HET VERVOLG!

In aflevering 1 zag je hoe diverse Oostappen parken zich voorbereidde op de opening van het seizoen en dat Peter en Nicol samen een zeer riante villa kochten. Vanavond om 21:30 uur zie je onder andere dat Peter Gillis even met de neus op de feiten wordt gedrukt, wat betreft afvallen. Verder loopt de planning van de inrichting van de villa niet helemaal vlekkeloos en is Nicol’s schoenencollectie te groot voor de uitgekozen ruimte…

Ben je fan van de realityserie op SBS6? Bekijk dan hieronder eens de speciale Familie Gillis acties.

 
 
Massa is kassa korting

 

 

- Tot 30% korting in september / oktober
- Gratis horecavoordeelboekje
- Familie Gillis Massa is kassa gadget
 

Kende da arrangement

 

 

- Tot 30% korting in september / oktober
- Gezinszak friet + 4 frikandellen voor € 5,00
- Familie Gillis Massa is kassa gadget
 
 
 
 
Oostappen Vakantieparken

 
Oostappen Vakantieparken

 
 
 

Je ontvangt deze mail omdat je een Oostappen Vakantiepark hebt bezocht of jezelf hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Wil je liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik dan hier om je hier te schrijven met het volgende e-mailadres (newsletter@newslettercollector.com).