Bekijk deze e-mail online

Dag nazomer, hallo herfstvakantie!

Na een zonnige nazomer zitten we plotseling midden in het natte najaar. Maar gelukkig is het bijna herfstvakantie en kunnen je kids en tieners lekker op kamp met Vinea. Gaan jullie voor creatief, avontuurlijk, zeilen of windsurfen? Dag verveling, hallo gezelligheid!
 
Creatief kamp Amerongen 

Zin een hippe herfstvakantie vol fashion, beauty, graffiti en nog veel meer creativiteit? Kom dan een halve of hele week naar dit gezellige kamp op de Utrechtse Heuvelrug.

Kids 7-12 hele week
Kids 7-12 halve week
Creatief Dagkamp Utrecht

Overdag lekker creatief zijn en gezellige spelletjes doen? En ’s avonds thuis eten en slapen? Dan is dit creatieve dagkamp bij hockeyclub Voordaan in Groenekan écht wat voor jou!

Kids 7-12 drie dagen
Avonturenkamp Amerongen

Schieten met pijl en boog, crossen op de mountainbike, paintballen in het bos en marshmallows roosteren op het kampvuur. Hoe avontuurlijk wil je het hebben?

Kids 7-12 hele week
Kids 7-12 halve week
Bekijk deze herfstkampen
Zeilkamp De Viking Zeeland

Als tiener nog één keer het Veerse Meer op voordat het zeilseizoen weer afgelopen is? Kom dan in de herfstvakantie naar zeilschool De Viking in het Zeeuwse Wolphaartsdijk!

Tieners 10-16 hele week
Zeilkamp De Steven Friesland

Kom in de herfstvakantie zeilen of windsurfen op de Friese Meren! Bij dé jeugdzeilschool van Friesland met ervaren instructeurs, enthousiaste reisleiders en een geweldige sfeer. 

Kids 10-12 hele week
Tieners 12-16 hele week
Bekijk deze zeilkampen

 

Vragen? 📞


Heb jij vragen over de nieuwsbrief of kom je er niet helemaal uit op de website? Onze klantenservice staat tijdens werkdagen van 09:00 tot 17:00 voor je klaar en zijn bereikbaar via: +31302270680.



Ontariodreef 14
3565 BD Utrecht

Nederland

Wijzig voorkeuren of Afmelden.

Instagram
Facebook
YouTube
LinkedIn