Poseren in vergeten kleding, lekker en veilig in de zomerzon én zo kun je blijven lezen
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 9, nu in de winkel!
Zin
Deze grootouders hebben fans over de hele wereld
Vrolijke verkleedpartij

Maak kennis met Hsu Sho-Er (84 jaar) en haar man Chang Wan Ji (83 jaar). Ze werken al bijna zeventig jaar in hun wasserette maar zijn opeens uitgeroeid tot internetsensatie. Ze poseren in achtergelaten kledingstukken en dat levert de meest fantastische plaatjes op.

Zin
Zin & Passend Lezen
Zo blijf je lezen

Ging je er vroeger graag voor zitten, voor een goed boek, of je favoriete tijdschrift? En gaat dat nu niet meer omdat je ogen minder worden? Dan is er Passend Lezen; een bibliotheek vol gesproken boeken, kranten en tijdschriften. Zo kun je blijven lezen. Meer weten?

Zin
Vier interviews
Zij wonen op een prachtige plek midden in het groen

Wonen op een afgelegen boerderij, in een tiny house of op je eigen eiland? Monique, Liza, Willy en Maya wonen op een prachtige plek in de natuur. “Los zijn van alle ‘veelheid’ doet mij altijd goed.”

Zin
Aanbieding: 3x Zin + special sterke vrouwen
Zíj maakt het verschil

We vieren dit jaar 75 jaar vrijheid. We selecteerden 75 krachtige vrouwen waarop gestemd kon worden. Van Eva Jinek tot Tessa de Loo, van Kitty Courbois tot Bibian Mentel. Vrouwen die het verschil maken (of maakten).

Welke vrouw inspireert u het meest? Massaal werd gestemd op onze verkiezing Zij maakt het verschil. Voormalig Nederlands kampioen snowboarden Bibian Mentel, die al twintig jaar tegen kanker strijdt, kreeg de meeste stemmen. Meer lezen over alle 75 sterke vrouwen? Profiteer van deze aanbieding: 3x Zin + de digitale editie van de special sterke vrouwen voor slechts € 14,50.

Zin
Dit wist je vast nog niet
Feitjes en fabels over zonnebrand

Negentig procent van onze rimpels ontstaat doordat we ons gezicht blootstellen aan dag- en zonlicht. Dus ga vooral niet te lang in de zon en al helemaal niet onbeschermd. Maar welke factor pak je? En is die van vorig jaar nog wel goed? Alles over verstandig zonnen op een rij (en punt vier wist je vast nog niet…).

Zin
Doe jij het al?
Alles over digitaal lezen

Niets leest zo fijn als een fysiek boek, vinden wij persoonlijk. En toch… toch lezen ook wij steeds vaker digitaal, vooral op vakantie. O zo fijn, ruimte voor een extra paar schoenen in de koffer. Alles wat je moet weten over digitaal lezen.

Zin
E-magazine #lekkerthuis 2

We gaan weer voorzichtig op pad, maar blijven nog altijd vooral thuis. Wij hopen je dan ook te verblijden met een presentje: het e-magazine #lekkerthuis deel 2, met de beste verhalen uit de tijdschriften van onze uitgeverij New Skool Media. Veel leesplezier!

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer