De nieuwe iPhones en privacybescherming op internet
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 13 Sep 2018
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
Apple Dit zijn de nieuwe iPhone Xs, Xs Max en Xr
Geschreven door: Martin Gijzemijter - 12-Sep 19:50
Vandaag heeft Apple de nieuwe iPhones aangekondigd tijdens het speciale evenement in het Steve Jobs Theater op de Apple Campus in Cupertino. Zoals verwacht komt het bedrijf dit jaar niet uit met twee, maar met maar liefst drie iPhones, de iPhone Xs, de iPhone Xs Max en de iPhone Xr.
Lees verder
How To Zo bescherm je je privacy op internet
Geschreven door: Toon van Daele - 09-Sep 07:27
Zodra je het internet opgaat laat je sporen na en die kunnen natuurlijk privacygevoelig zijn. Met de juiste instellingen en tools kun je deze informatiestroom beter controleren en op die manier beter met je persoonsgegevens omgaan.
Lees verder
PartnerBijdrage 8 mythes over de Chromebook ontkracht
06-Sep 12:30
Over het voordeel van Chromebooks is iedereen het wel eens: de notebooks met daarop Chrome OS zijn supergoedkoop. Over de nadelen bestaan echter nogal wat onjuiste geruchten. Zonde, want die zouden je het idee kunnen geven dat een Chromebook geen handig apparaat is, terwijl het tegendeel waar is.
Lees verder
How To Wat is HDR?
Geschreven door: Eric Beeckmans - 12-Sep 10:23
High dynamic range: het lijkt wel een toverwoord voor verbeterde beeldkwaliteit. Maar is dat wel zo? Wat betekent HDRvoor een televisie of een computermonitor of tv, en wat voor verbetering mag je eigenlijk verwachten? En is elk HDR-scherm even goed als alle andere? Hoe ziet het met standaarden? En content? Kortom: het is tijd om wat overzicht te scheppen rond het begrip HDR.
Lees verder
Apps & Software Microsoft dringt Edge op bij Firefox of Chrome-installatie
Geschreven door: Rens Blom - 12-Sep 17:15
De nieuwste testversie van Windows 10 raadt gebruikers af om een andere browser te installeren. Wie bijvoorbeeld Google Chrome of Firefox installeert, wordt een grote melding voorgeschoteld dat Microsoft Edge al geïnstalleerd is. De browser waarvan Microsoft vindt dat het 'de veiligste en snelste browser voor Windows 10' is.
Lees verder
Algemeen Europees Parlement oordeelt: uploadfilter komt er
Geschreven door: Randolf Bouwma - 12-Sep 16:23
Volgens het Europees Parlement moet auteursrecht beschermd worden met een uploadfilter en komt er een zogeheten linkbelasting. Critici maken zich zorgen om de gevolgen: het internet van morgen kan er beduidend anders uitzien dan het internet van vandaag.
Lees verder
PartnerBijdrage Gratis checklist: netwerkbeveiliging
23-Aug 10:03
Steeds meer apparatuur wordt met elkaar verbonden, dit betekent ook dat steeds meer apparaten vatbaar zijn voor misbruik. Hoe pak je de beveiliging aan van al je apparatuur in je thuisnetwerk? Je leest het in deze gratis checklist!
Lees verder
Apple Dit is de Apple Watch Series 4
Geschreven door: Martin Gijzemijter - 12-Sep 19:08
Zoals verwacht heeft Apple tijdens het evenement in Cupertino een nieuwe editie van de Apple Watch aangekondigd, of zoals Apple het noemt, de intelligente gezondheidsbewaker, de Apple Watch Series 4.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl