De nieuwe Landmacht (update column C-LAS)

2 years ago


Text only:

Bekijk de online versie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


LandmachtJaargang 65, Nummer 11, 18 december 2015Heeft u de nieuwe Landmacht al gelezen? Klik op één van de links in de inhoudsopgave hieronder om naar het magazine te gaan. Leest u deze e-mail op uw @mindef-account dan werken onderstaande links niet. Directe verbinding met internet is noodzakelijk. Veel leesplezier gewenst.


 

De Kruif: ‘We zijn goed bezig!’‘Ik schrijf dit in het vliegtuig, op de terugweg van een bezoek aan de missie Resolute Support in Afghanistan’. In de laatste column van het jaar concludeert luitenant-generaal Mart de Kruif dat hij trots is op de grote kameraadschap die over de grenzen van krijgsmachtdelen en landen heen gaat. ‘Dat is waarvoor ook ik ooit ben gaan dienen.’
Lees het hele verhaal van generaal De Kruif.


 

Meer artikelenDe Landmacht bevat veel meer onderwerpen en pagina’s dan in deze nieuwsbrief staan. Ook die zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik daarvoor in het e-zine op het streepjessymbool linksboven op iedere pagina.
Naar de index.


 

Colofon


Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

redactielandmacht@mindef.nl


Koninklijke Landmacht

Landmacht is een uitgave van de Koninklijke Landmacht, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.


 
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld u dan nu af
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Rijksoverheid.nl

Categories: Government
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018