De nieuwe Materieelgezien (07-2015)

2 years ago


Text only:

Bekijk de online versie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


MaterieelgezienJaargang 2, Nummer 8, 14 december 2015De nieuwe Materieelgezien staat voor u klaar. Klik op een van de links in de inhoudsopgave hieronder.


 

WatervlugHet Korps Commandotroepen heeft 2 nieuwe boten voor operaties vanaf het water. Het KCT haakte aan bij het beproefde FRISC-project dat al tevreden klanten kent bij de Koninklijke Marechaussee en de Koninklijke Marine. De Vaarschool van het KCT gaf een puntgave demonstratie.
Bekijk de spectaculaire video


 

Adieu admiraalDirecteur  vice-admiraal Matthieu Borsboom neemt na 15 maanden afscheid van de Defensie Materieel Organisatie. In zijn maandelijkse videocolumn blikt hij terug op deze periode.
Luister hier verder


 

Bom-moederRini Wagenaar bewijst dat een loopbaan ook kan beginnen als de kinderen groot zijn. De medewerkster van het Defensie Munitiebedrijf begon als schoonmaakster in Veenhuizen en rijdt nu met bommen rond over het complex.
Lees verder


 

BurenhulpHet Defensie Munitiebedrijf en het Kenniscentrum Wapens en Munitie fungeerden vorige maand als International Rescue. Zowel het Korps Mariniers als de Belgische Landcomponent profiteerde van de expertise van deze DMO-onderdelen tijdens schietoefeningen.
Lees verder en bekijk de video


 

Meer dan 4 artikelenDe Materieelgezien heeft meer pagina’s. Alle artikelen zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik op het streepjessymbool linksboven op de voorpagina.
Klik hier


 

Colofon


Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

materieelgezien@mindef.nl


Defensie Materieel Organisatie

Materieelgezien is een uitgave van de Defensie Materieel Organisatie, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.


 
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld u dan nu af
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Rijksoverheid.nl

Categories: Government
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018