De nieuwe Pijler (december 2015)

2 years ago


Text only:

Bekijk de online versie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


PijlerJaargang 2, Nummer 9, 22 december 2015De nieuwe Pijler staat voor u klaar. Klik op een van de links in de inhoudsopgave hieronder.


 

Adieu generaal Van den HoekZij is vertrokken, hij is gekomen. Brigadegeneraal Leanne van den Hoek, commandant van de Divisie Facilitair & Logistiek, is opgevolgd door ranggenoot Ronald Harmsma. Een dubbelinterview. 
Lees meer.


 

Ontzorgingsproject krijgt vleugelsOntzorgen. Geven wat de klant vraagt. Dat is de kern van het project Doorontwikkeling Ondersteuning Defensie. Na succesvolle experimenten dit jaar, wordt het project in 2016 verder gestroomlijnd. Kolonel Rob Janssen vertelt. 
Lees meer.


 

Iron Lady doet mee aan Iron Man"Maria Oorsprong-Alta, you're an Ironman." De sportieve majoor van het Commando DienstenCentra heeft een droom in vervulling zien gaan, meedoen aan de zwaarste triatlon ter wereld. Lees wat ze daarvoor allemaal heeft moeten doen.  
Lees meer.


 

Docent in de woestijnThuis docent op de Nederlandse Defensie Academie, in Mali commandant van de Nederlandse troepen. 2 totaal verschillende werelden. Lees over de uitzending van kapitein-ter-zee Niels Woudstra. 
Lees meer.


 

Colofon


Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

pijler@mindef.nl


Commando Dienstencentra

Pijler is een uitgave van het Commando DienstenCentra, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.


 
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld u dan nu af
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Rijksoverheid.nl

Categories: Government
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018