Hij is er!

Omdenken Scheurkalender 2022


Het is ons net niet gelukt om de kruidnootjes te verslaan, want die lagen eind augustus alweer in de schappen. Maar nog steeds zijn we er lekker vroeg bij. De eerste lading scheurkalenders voor 2022 is inmiddels bij ons geleverd. Uiteraard heeft iedereen die deze zomer al een exemplaar gereserveerd had, de scheurkalender inmiddels ontvangen. Nu is de rest aan de beurt!

Voor het vijfde jaar op rij kun jij iedere dag een blaadje van de Omdenken Scheurkalender scheuren. Voor 2022 maakten we een niet te versmaden jubileumeditie. En die kun je nu rechtstreeks bij de makers bestellen zodat jij gegarandeerd met een lach op je gezicht de pakketjesbezorger begroet!
 
Ik moet er echt eentje hebben!

Het hiermee-zit-je-altijd-goed-cadeau

De scheurkalender is een perfect cadeau voor de leerkracht van je kinderen, voor degene die straks op je lootje staat en voor dat ene familielid waarvan je nooit weet wat je die nou weer moet geven. Maar goed, het is september dus daar staat je hoofd natuurlijk nog helemaal niet naar.

Maar we merken dat veel bedrijven en organisaties nu al wel bezig zijn met het nadenken over kerstpakketten en eindejaarspresentjes. En ook daarvoor is de scheurkalender uitermate geschikt. Jouw werknemers of collega's hebben er 365 dagen plezier van en het is zoveel makkelijker dan een boek lezen. (Niet onze woorden, maar dit zijn reacties van tevreden gebruikers.)

Wil je er meer dan 10? Mail dan naar info@omdenken.nl en we kunnen je een fijne korting geven. Qua verpakken en versturen is er ook van alles mogelijk.
 
Ik wil er meer dan 10 en hou van korting!

En dan nog even dit:

Kaartverkoop theatershow Nieuwe Luxor in Rotterdam is begonnen


We zijn begonnen! Afgelopen vrijdag ging in Lelystad het dak eraf bij de eerste voorstelling van Zoals verwacht loopt alles anders van dit seizoen.

Het was heerlijk om eindelijk weer in het theater te staan. En deze keer dan ook nog mét een live band. Een mooie start van onze tour door (bijna) heel Nederland. En afgelopen vrijdag is de kaartverkoop voor onze voorstelling op donderdag 7 oktober in het Nieuwe Luxor in Rotterdam begonnen. Wil je die avond verrast worden door een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen? Koop dan vlug jouw kaartjes. Is Rotterdam niets voor jou, kijk dan op onze volledige speellijst om te zien waar we de komende maanden nog meer zullen spelen.
 
Daar moet ik bij zijn!
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book