Hij is er! De Omdenken Scheurkalender 2023


Weer zin in een jaar lang lekker scheuren? Daar gaan we dan! In deze Omdenken scheurkalender vind je uitspraken en plaatjes die je aan het denken zetten of je laten lachen. Deze 2023 editie is extra speciaal: duurzamer, kleurrijker en nóg leuker dan vorig jaar.
 

Nieuw jasje


We hebben de Omdenken Scheurkalender 2023 in een geheel nieuw jasje gestoken: we hebben meer kleuren gebruikt, soms hebben we iets op de achterkant van een blaadje gezet (verrassing!) en hij kan nu door de brievenbus. Zo hoef je nooit meer op de pakketbezorger te wachten, maar valt ie zó bij jou, je vrienden van de voetbalclub, je gezellige tante in Appelscha of je tevergeefs naar de zin van het leven zoekende collega op de mat. We wensen je veel scheurplezier in 2023!
 
Ik wil 'm!

Wil je er heel veel?


De scheurkalender is natuurlijk een perfect cadeau voor de leerkracht van je kinderen, voor degene die straks op je lootje staat en voor dat ene familielid waarvan je nooit weet wat je die nou weer moet geven voor kerst. Maar goed, het is oktober dus daar staat je hoofd natuurlijk nog helemaal niet naar.

Maar we merken dat veel bedrijven en organisaties nu al wel bezig zijn met het nadenken over kerstpakketten en eindejaarspresentjes. En ook daarvoor is de scheurkalender uitermate geschikt. Jouw werknemers of collega's hebben er 365 dagen plezier van en het is zoveel makkelijker dan een boek lezen. (Niet onze woorden, maar dit zijn reacties van tevreden gebruikers.)

Wil je er meer dan 40? Mail dan naar info@omdenken.nl en we gaan het voor je regelen. Wie weet kunnen we je zelfs een beetje korting geven!
 
Ik wil er meer dan 40 en hou van korting!
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek