Nieuwsbrief van 14-9-17 6:40:00
Online bekijken

De oplossing om een EPC van 0,4 te halen

Met gemak naar EPC 0,4? Maak het mogelijk met Unidek SolarPower

Sinds 1 januari 2015 gelden er strengere eisen op het gebied van energiezuinig bouwen. Een belangrijke wijziging in het Bouwbesluit was de aanscherping van de EPC naar 0,4 voor woningen en woongebouwen. Unidek SolarPower combineert dakisolatie en energieopwekking in één PV-dakoplossing en is dé oplossing om met gemak een EPC van 0,4 te halen.
 

Methermo®XL verticaal schuivende ramen voor grootste transformatieproject in Nederland 

Metaglas in Tiel gaat 2024 stuks ramen leveren voor de nieuwe huurappartementen in de voormalige kantoorgebouwen Europoint III en II in Rotterdam. Deze transformatie behoort tot één van de grootste transformatieprojecten tot nu toe in Nederland. 

BIA Vuilwerk Lijmblokken nu leverbaar met gratis lijm

Gratis lijmmortel bij een bestelling van 50 m² vuilwerk lijmblokken. Vanaf 1 september levert BIA Beton een extra lijmmortel bij een bestellingen van 50 m² vuilwerk lijmblokken of meer. De actie geldt tot en met 31 december van dit jaar. De lijmblokken zijn uit voorraad leverbaar en te verkrijgen bij de erkende bouwmaterialenhandels. 

Milin introduceert nieuwe kleuren HPL plaatmateriaal

Milin kijkt altijd naar mogelijkheden van ontwikkeling en/of uitbreiden van het productassortiment. Op deze manier wil Milin zijn klanten en de eindgebruiker tegemoet komen voor meer toepassingsmogelijkheden. In het teken hiervan heeft Milin het assortiment Milyt HPL plaatmateriaal uitgebreid met nieuwe kleuren en heeft er een verbeterslag plaatsgevonden in de kwaliteit. 

Nibo Stone natuursteen gevels als blikvangers én visitekaartjes

Natuursteen gevels zijn de blikvangers van onze omgeving en het visitekaartje van de architect. De toepassing van natuursteen gevelbekleding geeft een unieke uitstraling aan gebouwen, of het nu een ziekenhuis, kantoorpand of particuliere woning betreft.

Ecologische en duurzame gevelbekledingssystemen; van bamboe tot kokoshout 

Ecologische en duurzame tuin- en bouwmaterialen. De keuze daarvoor zorgt voor een betere toekomst. Niet alleen blijft de leefomgeving van plant- en diersoorten behouden, maar ook produceren bossen zuurstof en halen CO2 uit de lucht, waardoor de opwarming van de aarde geremd wordt.
Door te kiezen voor ecologisch en duurzaam, blijft hout beschikbaar als grondstof. 

Experts in veilig werken op hoogte

Keer op keer blijkt dat werken op daken een gevaarlijke activiteit is. En, wist u dat er jaarlijks talrijke ongevallen gebeuren doordat werknemers tijdens (onderhouds)werkzaamheden van het dak vallen?
De gevolgen van een dergelijk bedrijfsongeval zijn enorm, soms zelfs met dodelijke afloop.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.