Nieuwsbrief van 18-7-17 7:07:00
Online bekijken

De oplossing voor afvoerproblemen: de sifon zonder waterslot

Nu gratis: MacValve: de sifon zonder waterslot!

Afvoerproblemen, onvoldoende beluchting, te weinig ruimte of last van een overstroming gehad? Gebruik dan de McAlpine MacValve. Omdat deze handige sifon geen waterslot heeft, kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik van het lozingstoestel. Vraag een gratis informatiepakket aan!

Easy Drain Compact douchegoten

Met een inbouwdiepte vanaf slechts 63 mm is de Easy Drain Compact is de meest ondiepe douchegoot ter wereld. De Compact beschikt over een uitneembaar en reinigbaar sifon met een uitstekende afvoercapaciteit. Deze eigenschappen maken de Compact de perfecte oplossing voor zowel renovaties als nieuwbouw.

Alles-in-één oplossing voor nul-op-de-meterwoningen: de Energiemodule van LG 

Alle installaties voor het energieneutraal maken van woningen in één module, geleverd door één leverancier. LG levert de Energiemodule, waarin warmtepomp, zonnepanelen, sanitair warm water, ventilatie, omvormer, energieopslag en energiemonitoring in één unit verenigd zijn. De Energiemodule is aan te sturen met een op maat gemaakte softwareoplossing. 

Renson Healthbox 3.0 genomineerd voor UX Design Awards 2017

Renson’s Healthbox 3.0 ventilatie-unit met de ‘My Healthy Ventilation’-app is één van de 48 uitverkorenen. De shortlist met genomineerden voor de UX Design Awards 2017 is compleet: uit honderden inzendingen selecteerde een zevenkoppige jury 48 producten en concepten om mee te strijden voor de prijzen.

Belangrijke stap naar legionellaveilige gebouwen

Viega heeft de nieuwe CUR-Aanbeveling 120:2017, waarin wordt ingegaan op legionellaveilige gebouwen, verwelkomd. In de aanbeveling wordt gesproken over koude en warme zones in woningen alsook over het door Viega aanbevolen doorstromend installeren. De aanbeveling is een instrument om ervoor te zorgen dat in de ontwerpfase rekening wordt gehouden met hotspots voor legionella.

Zijn energieneutrale woningen de toekomst van het vak?

Onze samenleving speelt steeds meer in op duurzaamheid en duurzaam wonen. Het binnenklimaat en comfortabel leven spelen hierbij een grote rol. Er zijn steeds meer mensen die hun woning energieneutraal willen maken. Hoe gaat deze trend zich verder ontwikkelen en wat zijn de gevolgen voor het installatievak?

Legrand lanceert nieuw assortiment pdu's

Met de nieuwe Power Distribution Units (PDU) verruimt Legrand Nederland het assortiment met meerdere functies. Niet alleen wordt een heel breed bereik afgedekt, met het Cord Locking System introduceert de wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur bovendien een echte innovatie.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.