Nieuwsbrief van 22-8-17 7:03:00
Online bekijken

De oplossing voor een onopvallende toegangsbeveiliging

Mogelijkheden voor een onopvallende toegangsbeveiliging

Het is een bekend gezicht. Een paslezer naast een entree. Passanten lopen er op af, houden hun pas er tegenaan en doen een paar stappen opzij om naar binnen te kunnen.
Dat kan anders. Met standaard oplossingen is tegenwoordig een onbelemmerde doorgang te realiseren. 

Kunststof gevelbekleding met houtnerf

Houten gevelbekleding, het natuurlijke product dat veelvuldig wordt toegepast in de nieuwbouw- of renovatiesector.
De voordelen van hout zijn vooral de gemakkelijke bewerkbaarheid en de natuurlijke uitstraling met nerven van de bomen. Echter, er vind een verplaatsing plaats in het gebruikte materiaal. 

Metaglas voorziet monumentale Eiffelgebouw in Maastricht van MetaPlus achterzetramen

Door deze toepassing verandert er niets aan het gevelbeeld met de authentieke gietijzeren ramen die het gebouw haar karakter geeft. Aan de achterzijde van het Eiffelgebouw, op zowel de derde als zevende verdieping, bevinden zich de kleine tachtig stuks authentieke gietijzeren ramen. 

Montage zonder solderen met de Quick-Fix deklijst

De RHEINZINK Quick-Fix deklijst is een dakrandafwerking die zonder te solderen te monteren is. De deklijst is snel en eenvoudig aan te brengen omdat deze wordt vastgeklikt en niet meer over de klangen wordt geschoven. Voor de deklijsten onderling en de overgang naar de hoekstukken wordt een expansieklang met koppelstuk toegepast.
 

FAKRO ontwikkelt samen met Dreamworks speciale print voor binnenzonwering

Speciaal voor de kinderkamer heeft FAKRO samen met DreamWorks een nieuwe, unieke collectie van DreamWorks prints ontwikkeld voor binnenzonwering. Hiermee breidt FAKRO het ruime assortiment aan kleuren en prints voor het verduisterend rolgordijn uit. Er zijn, naast de heldere, frisse kleuren, nu ook leuke en speelse prints beschikbaar voor de kinderkamer: 'Trolls', 'Draken', 'De pinguïns van Madagascar' en 'Kung Fu Panda'. 

Silestone N-Boost: schoonmaken van een keukenblad was nog nooit zo makkelijk

Dankzij een nieuwe behandeling wordt het materiaal waterafstotend, zijn de kleuren nog intenser en krijgt het gepolijste oppervlak een uitzonderlijke glans. Silestone® keukenwerkbladen staan bekend om hun onderhoudsgemak: het materiaal hoef je nooit te impregneren, en schoonmaken is een peulenschil: even een doekje erover en klaar. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.