Nieuwsbrief van 26-10-17 6:52:00
Online bekijken

De oplossing voor werken op ongelijke ondergronden?

Maak werken op ongelijk niveau gemakkelijk met de Smart Level Ladder

Op onregelmatige ondergronden is dat tot nu toe altijd een uitdaging, maar de Smart Level Ladder biedt een oplossing. Deze innovatieve ladder is voorzien van een uniek mechanisme waarmee de ladder op alle mogelijke ondergronden binnen één seconde veilig en recht te plaatsen is, zonder schuiven en glijden. 
 

Bespaar energie met de doordachte hulpmiddelen in de badkamer van Bano

Dagelijks breng je de tijd door in het toilet en/of de badkamer. Ongemerkt kost een bezoek aan het toilet of douchen veel energie. Ga maar na, u moet staan, zitten, opstaan en wellicht over de badrand stappen. Bovendien staat u bij het douchen of baden vaak op een gladde vloer. Om meer veiligheid en comfort te bieden in de badkamer heeft Bano diverse doordachte hulpmiddelen.

Het alternatief voor een traditionele lift

De Personenlift Cabine Schuifdeur in een bouwkundige schacht heeft alle gemakken van een traditionele lift. Volledig automatische besturing, moderne slanke schuifdeuren en zoals u van Aesy Liften gewend bent: geen liftput, dakopbouw of machinekamer.

Armstrong introduceert ELEGANZA™ naadloos akoestisch plafondsysteem

Plafondfabrikant Armstrong Ceiling Solutions wil met zijn gespecialiseerde plafondoplossingen een positief verschil maken in de leefomgeving van mensen. De introductie van ELEGANZA™ Naadloze akoestiek draagt daar zeker aan bij. Het akoestisch plafondsysteem zorgt voor een volledige plafondoplossing. Door de 100 procent naadloze afwerking straalt het plafond luxe uit en vormt het een geheel.  

Duco stelt nieuw schuifpaneel in XXL-formaat voor

Steeds vaker tasten architectenbureaus de grenzen van geveloppervlaktes af die alsmaar groter, hoger en technischer worden ontworpen. Om een gepast antwoord te kunnen bieden op deze veranderende trend en om ook dergelijke gebouwen van een comfortabel binnenklimaat te kunnen voorzien, ontwikkelde het R&D-team van ventilatie- en zonweringspecialist Duco een geheel nieuwe, architecturale zonweringoplossing.

Holonite voorziet balkondeur met vezelversterkte onderdorpel

Sinds kort is de vinD90 balkondeur ook leverbaar met dorpels die vervaardigd zijn uit hoogwaardig vezelversterkt composiet voor toepassing op vloerpeil of op maaiveldniveau. In opdracht van Van de Vin heeft de Stichting Houtresearch in Wageningen deze combinatie getest. De beproeving op luchtdoorlatendheid, waterdichtheid en weerstand tegen windbelasting is uitgevoerd volgens NEN-EN 1026, NEN-EN 1027 en NEN-EN 12211.

Het gaafste "buitentoilet" van Noorwegen

Het toiletgebouw op het schoolplein van basisschool Manglerud in Oslo is door kunstenaar Njål Lunde omgetoverd van een lelijk gebouw met een onprettige uitstraling tot een kleurrijk geheel met motieven geïnspireerd op het nabijgelegen meertje Østensjøvannet. De kunstenaar ontwerpt artistieke gevelbekleding met behulp van Steni

In het oog springende architectonische gevelsystemen

Q-Premium en Q-Basic sandwichpanelen maken deel uit van het Q-Ventilated gevelbekledingssysteem van AFS International. De sandwichpanelen bestaan uit een dubbele wandconstructie met een aluminium honeycomb-kern. De Q-Ventilated sandwichpanelen dienen als esthetische uitstraling van een gebouw, kunnen grote overspanningen aan en zijn beschikbaar in vele maten, kleuren en vormen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.