ELF Voetbal nieuwsbrief van 30-04-2021
De PANNA! Voetbalagenda 2021-2022 is uit

De zomervakantie voelt waarschijnlijk als ver weg. Het nieuwe schooljaar al helemaal. Maar voordat je het weet, is het zover. Als je de PANNA! Voetbalagenda 2021-2022 hebt, wil je vast dat de tijd nog sneller gaat. Paginagrote foto’s, leuke weetjes, bijzondere top 10-overzichten en diverse tips. De PANNA! Voetbalagenda is weer een feest om een schooljaar lang door te bladeren.


Lees verder
Interview Bryan Roy: "Stel Steven Berghuis als linksbuiten op in Oranje"

Bondscoach Frank de Boer is er nog niet uit. Wie speelt straks op het EK als linksbuiten? Voor Bryan Roy is de keuze niet moeilijk. "Stel gewoon Steven Berghuis als linksbuiten op. Met de trend linkspoten op rechts en rechtspoten op links voorin zijn we volledig doorgeslagen."

Lees verder
Waar moet u op letten in speelronde 36 van de Keuken Kampioen Divisie?

Nog drie rondjes voor het einde van de Eerste Divisie. De kampioen kennen we, aan degradanten wordt niet gedaan, en de plekken die recht geven op play-offdeelname zijn redelijk vast. En toch is er nog een hoop om voor te spelen en om op te letten. Een bloemlezing van wat er zoal uw belangstelling zou kunnen wekken!

Lees verder
Interview Mart Remans: "Wij gaan met TOP vol voor de laatste periode"

Mart Remans is dit seizoen een belangrijke schakel bij het uitstekend presterende TOP Oss. ELF Voetbal besloot de 22-jarige aanvaller nog een keer te bellen. Over zijn keuze om Roda JC tijdelijk te verlaten, het goede seizoen met zijn nieuwe werkgever, zijn eerste hattrick in het betaald voetbal, de stap van Limburg naar Brabant, een bijzondere wedstrijd tegen Roda, de jacht op de vierde periodetitel en zijn plannen voor komende zomer.

Lees verder
De vorige Europese finale van Manchester City

Ze zullen zich in hun handjes knijpen in Qatar en Abu Dhabi. De halve finale van de Champions League, gespeeld tussen hun sportswashingspeeltjes uit Parijs en Manchester, werd woensdagavond uitgezonden in ieder land dat je zo gauw kunt opnoemen. Ja, Bart Vriends, ook in Madagaskar. Die uit Abu Dhabi wonnen, waardoor Manchester City nu voor 95% zeker zijn tweede Europese finale ooit zal bekampen. De vorige was op de dag af 51 jaar geleden, op 29 april 1971.

Lees verder
Interview Elmo Lieftink: “Dit mogen we niet meer weggeven”

Elmo Lieftink (27) staat met De Graafschap op het punt terug te keren naar de Eredivisie. Het is de weg die de middenvelder voor ogen had toen hij twee jaar terug vertrok bij Willem II. “De promotiestrijd leeft enorm in de omgeving.”

Lees verder
Het extra dikke EK-Special Doeboek van PANNA! is uit!

Nog zes weken en dan gaat het EK van start. Eindelijk! Na zeven jaar afwezigheid staat ook het Nederlands elftal weer op een eindtoernooi. Na negen jaar weer op een Europese titelstrijd. Wat is er leuker dan je voor te bereiden op het EK, dan dat te doen met het extra dikke EK-Special Doeboek van PANNA!? Het broertje van ELF Voetbal. Vanaf nu verkrijgbaar.

Lees verder
Dit zijn de jongste Nederlandse doelpuntenmakers ooit in de vijf topcompetities

Met zijn goal tegen Benevento afgelopen zondag nam Jayden Braaf een bijzonder record in handen. Als invaller schoot hij na een razendsnelle kapbeweging de 1-4 tegen de touwen. Braaf staat door zijn goal nu te boek als de jongste Nederlandse doelpuntenmaker aller tijden in de Serie A. Elf Voetbal zocht uit wie de jongste Nederlandse doelpuntenmakers ooit zijn in de vijf topcompeties!

Lees verder
Waar zijn ze nu? De allereerste basiself van Jong PSV

In 2013 nam Jong PSV voor het eerst deel aan de Eerste Divisie. In de allereerste wedstrijd van Jong PSV op dat niveau wisten de Eindhovenaren knap een punt te stelen op het Kasteel bij Sparta. Maar wat is er terechtgekomen van de allereerste basiself van Jong PSV?

Lees verder