Altijd op de eerste rij, Very VIP.
DoetSunday
De paradijselijke kust van Zuidwest-Florida

De paradijselijke kust van Naples, Marco Island en de Everglades biedt kilometers witte zandstranden op het puntje van het zuidwesten van Florida. Naples is een prachtige kuststad, Marco Island biedt een zonnige plek voor strand- en bootvakanties en in de nabijgelegen Everglades kun je volop op avontuur door ongerepte natuur.

Alle ingrediënten voor een tropische vakantie en het ultieme zomergevoel zijn aanwezig!
Meer zien
Naples
Hier vind je kilometers ongerepte, witte zandstranden - de perfecte plek voor zowel gezinnen als koppels. Naples kan gemakkelijk te voet worden verkend. Vooral het oude Naples met zijn populaire binnenstad biedt vele unieke boetieks, cafés en restaurants in een mediterrane sfeer. Bekijk de zonsondergang met het gezin bij de pier van Naples en zie de pelikanen een snavel vol met vis opduiken.
Meer zien
Marco Island
Marco Island, de grootste van de "Tienduizend eilanden", omgeven door de Golf van Mexico aan de ene kant en ongerepte mangrove-estuaria aan de andere kant - de perfecte plek om te ontspannen. Om een perfecte dag aan het strand op Marco te beleven, staan er verschillende wateractiviteiten op je te wachten, variërend van hippe stand-up paddle boards, jetskiën en kajakken tot paragliding.
Meer zien
De Everglades ervaring
Het verkennen van de Everglades staat bij vele op de 'bucketlist' en er zijn veel avontuurlijke manieren om dat te doen. Tijdens verschillende tochten kun je veel leren over het verbazingwekkende ecosysteem van het gebied en heb je een prachtig uitzicht op de wilde dieren aan de kust. Je ziet er alligators en veel verschillende soorten waadvogels, maar ook orchideeën en andere inheemse planten.
Meer zien
Zelf Naples, Marco Island & The Everglades bezoeken?
Bekijk onze reizen
Alle rechten voorbehouden Copyright © 2019 Doets Reizen
Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
  Bekijk online  |  Schrijf je uit
Altijd op de eerste rij, Very VIP.