Online versie
logo
in samenwerking met
logo
Advertorial
PW
De perfecte friet voor bezorgen
Door een dun laagje zetmeel blijven onze frietjes langer warm (tot wel 20 min.!) en extra knapperig. Perfect voor afhalen en bezorging! Benieuwd hoe deze natuurlijke aardappelzetmeelcoating precies werkt?
(advertorial)
alt
Vaarwel slappe friet!
Kies voor flexibiliteit tijdens piekuren met ons ruime assortiment aan gecoate producten. Deze blijven namelijk extra lang warm en krokant bij bezorgen en afhalen, maar ook in jouw horecazaak. De perfecte basis voor toppings én het beste recept voor tevreden klanten! Probeer het zelf!
12 tips voor loaded fries
Er is bijna geen cafetaria meer die ze niet op het menu heeft staan: loaded fries, oftewel friet met toppings. Maar hoe maak je hiermee echt een verschil, creëer je de meeste toegevoegde waarde? Twaalf tips voor een optimaal rendement.
Lees verder >
(advertorial)
alt
New edition: Eat This! Magazine!
Hoe zorg je ervoor dat je jouw restaurant draaiende houdt in deze moeilijke tijden? In de nieuwste editie van Eat This! Magazine delen nationale en internationale foodservice entrepreneurs hun eerlijke verhaal, creatieve ideeën en tips & tricks. Mis het niet!
prijs van een frietje bepalen
Hoe bepaal je de prijs van een frietje?
De prijs van friet in de cafetaria ligt soms lager dan een cappuccino of een flesje frisdrank in andere horecazaken. Klopt dat wel? Friet is de basis van het assortiment van de cafetaria. Dat verdient een kritische blik en goede berekeningen, anders worden de porties te goedkoop verkocht.
(advertorial)
alt
Your partner in potatoes
Of het nu gaat om culinaire inspiratie, productvariatie of innovatieve nieuwe mogelijkheden, wij zijn er voor je en helpen jou en je horecazaak nog succesvoller te worden. Ontdek nu snel hoe wij samen het verschil kunnen maken.
frietaardappel
Dit moet je weten over jouw frietaardappel
Wie werkt met een natuurproduct, doet er goed aan om op de hoogte te zijn van de hele keten. Zeker als je ambachtelijke friet verkoopt, is het belangrijk om je kennis over de aardappeloogst op peil te hebben. Dit moet je weten over de frietaardappel voordat deze bij je wordt afgeleverd.
Volg ons op sociale media
LinkedIn Twitter Facebook Instagram RSS

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright