Kies jij voor Sri Lanka met de Malediven of liever een reis naar Noord-Vietnam?
0299 - 47 50 83
Lees online
 
De populairste reizen naar Azië
van onze reizigers
Reizen in Azie
Beste reiziger,
Op ontdekkingsreis door Azië met Van Verre! Alles kan, het is jouw reis! Onze landendeskundigen gaan regelmatig zelf op reis naar Azië om de mooiste plekken te ontdekken. Ga je ons achterna?
 
Droomreis naar Sri Lanka en de Malediven
Deze droom is geen bedrog! Combineer een rondreis door Sri Lanka met een verblijf op de Malediven. Bewonder de steden (Sigiriya, Dambulla en Polonnaruwa) in de culturele driehoek en maak een prachtige treinreis langs theevelden. Ga luipaarden spotten in het Yala National Park en ontdek Hollandse roots in Galle. Sluit je reis af op de prachtige witte zandstranden van de paradijselijke Malediven en geniet van de schitterende onderwaterwereld.
Bekijk deze reis  >
 
De grote Indochina individuele rondreis
Twijfel je wel eens naar welke bestemming je jouw volgende reis wilt plannen? Dan is wellicht een combinatiereis de ideale reis, zoals de rondreis De Aziatische Parels. Je reist dan door Vietnam, Cambodja én Laos (deze landen worden samen ook Indochina genoemd) naar bekende en bijzondere bezienswaardigheden zoals de Angkor Wat, Halong Bay, de Mekongdelta en de tempels van Vientiane.
Bekijk deze reis >
 
Slapen bij de bergvolkeren in Noord-Vietnam
Een reis door het noordwesten van Vietnam, een onbekend gebied waar de bergstammen nog rustig leven in de prachtige, ongerepte natuur. Het is een echte ontdekkingsreis, je zult tijdens een groot deel van de route weinig buitenlanders tegenkomen. De overnachtingen zijn in eenvoudige accommodaties, de beste ter plekke.
Je kunt ook een nachtje bij een lokale familie verblijven als je dat leuk vindt, dit is een bijzondere ervaring. Je bezoekt ook Dien Bien Phu, waar de bekende slag tegen de Fransen is gestreden.
Bekijk deze reis >
 
Verrassend Sumatra en West-Maleisië
Het beste van twee landen! Combineer de jungle op Sumatra met het veelzijdige West-Maleisië. Ga orang-oetans spotten op Sumatra en ontmoet de Batak-bevolking bij het Tobameer. Ervaar de bruisende metropool Kuala Lumpur en geniet van de rust in de Cameron Highlands en op het prachtige strand van Pangkor Laut.
Bekijk deze reis >
 
Blog: 10 redenen voor een reis naar Vietnam
Weet je nog niet waar naartoe je op reis wilt? Wij geven 10 redenen waarom je Vietnam als jouw volgende bestemming kunt kiezen.
Lees meer  >
Beste reistijd Thailand
De meeste mensen gaan op reis naar Thailand vanwege het heerlijke klimaat. In sommige maanden is het echter warmer of kouder of regent het meer. Bij het plannen van jouw reis is het verstandig om rekening te houden met de verschillende seizoenen.
Lees meer  >
Hoogtepunten Sumatra, Java en Bali
Geniet in de jungle van Sumatra waar je orang-oetans gaat spotten. Bij het Tobameer zie je de Batak cultuur. Daarna door naar Java waar je een prachtige tocht maakt over het hele eiland. Op Bali zie je de mooiste rijstvelden, het kunstenaarsdorpje Ubud en het aangename strand van Sanur.
Bekijk deze reis >
 
Familiereizen van Van Verre Family
Er zijn reeds vele families met Van Verre op pad geweest naar Azië en dat inspireerde ons. En zo onstond Van Verre Family! Een website vol met reisideeën en informatie over reizen met kinderen naar Indonesië, Thailand, Maleisië en Sri Lanka. Onze reizende moeders Chantal, Doortje en Emmy hebben al vele reizen gemaakt met de familie naar Azië en kunnen zo voor jou precies de juiste familiereis samenstellen!
Naar de Family website >
 
Ontmoet de landendeskundigen van Van Verre
Heb je reisplannen voor Indonesië, Maleisië, Vietnam, Cambodja, Laos of Myanmar? Wij vertellen er alles over tijdens de informatiebijeenkomst over Indonesië op 7 oktober, de informatiebijeenkomst over Maleisië op 14 oktober en de informatiebijeenkomst over Vietnam, Cambodja, Laos of Myanmar op 21 oktober op het kantoor van Van Verre in Monnickendam. 
Aanmelden >
 
Zekerheid
Wij hebben onszelf tot doel gesteld in een zeer gevarieerd aantal gebieden te fungeren als een betrouwbare gids op paden en wegen.
Deskundig
Per land hebben we landendeskundigen, die alles wat we aanbieden zelf hebben gezien. Kennis dus die diep gaat.  

Persoonlijk
Iedere reiziger is anders. Wij stellen het dan ook op prijs een ieder persoonlijk te spreken zodat wij heel gericht de reis kunnen samenstellen.
 
Offerte aanvragen
Contact opnemen
0299 - 47 50 83
Noordeinde 5
1141 AE Monnickendam
reizen@vanverre.nl
Over Van Verre
Nieuwsbrief
Volg ons op social media:
Facebook   Twitter   Google Plus
Pinterest   Instagram   Youtube
   
© 2017 Van Verre