Loading...

De powervrouwen van Poerim: koningin Ester en Vasthi in #MeToo-tijdperk

By Eo.nl received 1 year ago

Categories: Television Media
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years
  • Html
  • Text
Is rolmodel koningin Ester nog wel van deze tijd?
Bekijk deze e-mail in je browser

De gevreesde midlifecrisis. Deze voorganger worstelde zich er doorheen

Ineens besefte evangelisch voorganger Jan Wolsheimer (47) dat zijn rol als vader voorgoed veranderd was. Het veroorzaakte een emotionele maalstroom, noem het een midlifecrisis. “De afgelopen twintig jaar stond in het teken van opvoeden. En nu is het voorbij."
Lees zijn verhaal hier

Leukste EO-programma's nu als podcast!

Lukt het je niet altijd om een EO-programma op televisie te zien of later terug te kijken? Met de lancering van de EO-podcast kan je titels als Adieu God? nu op ieder gewenst moment beluisteren. Ook zonder internetverbinding. Het enige wat je nodig hebt, is je smartphone. Ideaal voor onderweg of gewoon thuis!
Laar maar horen

Morgen ga ik echt sporten!

Zelfs toen ze borstkanker kreeg, bleef illustrator Marijke optimistisch en vol goede moed. Onder andere door het hardlopen. En dus maakte ze samen met Corien Oranje een hardloopboek voor vrouwen. Morgen ga ik echt! heet het. En dan vooral voor vrouwen die denken, ik ben niet zo sportief.
Dat denk ik ook wel eens

Met deze tips ga je goed voorbereid de zomer in

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur. Bij uitstek dé periode om te ontspannen. Ben je nog op zoek naar dat ene goede boek of een relaxte playlist? Stop het zoeken! Wij hebben namelijk alle zomertips voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig.
Zeker! Laar maar zien

De powervrouwen van Poerim: koningin Ester en Vasthi in #MeToo-tijdperk

Joden herdenken het verhaal van Koningin Ester ieder jaar tijdens Poerim. Journaliste Adrienne Simons verdiepte zich in de tradities die horen bij deze Joodse feestdag. En ze ontdekte dat het verhaal nog altijd actueel en eigentijds is. Misschien wel meer dan ooit…
Ik ben benieuwd

Mis het niet

Deze zomer kun je weer een aantal bijzondere tv-programma's van ons verwachten. Zoals Sign of the Times, waarin internationale topvrouwen reflecteren op thema's als democratie, religie, gelijkheid en mensenrechten. Maar wist je ook dat Nederland Zingt een nieuwe ledenreis organiseert, ditmaal in het prachtige Engeland? Je vindt het allemaal op de Mis het niet - pagina!
Laat maar zien

    
Uitschrijven voor de nieuwsbrief    |    Doorsturen naar vriend             

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019