Beste meneer / mevrouw Do
Op 7 december 2003 werd Prinses Amalia in Den Haag geboren als eerste kind van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Vandaag mag de Prinses alweer achttien kaarsjes uitblazen! De Koninklijke Nederlandse Munt feliciteert de Prinses van Oranje met haar verjaardag.

Koninklijke uitgiften
De Koninklijke Nederlandse Munt lanceert jaarlijks uitgiften met een Koninklijk thema. Zo staat de Themaset van 2020 geheel in het teken van het Koningshuis. Dit jaar staan we stil bij de verbindende rol van het Koningspaar tijdens het themajaar 75 jaar vrijheid. De exclusieve en innovatieve uitgifte in de set toont ons volkslied, het Wilhelmus, in microtekst. De set is gelimiteerd tot 3.000 sets, dus bestel snel nog de laatste exemplaren!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Themaset 2020
Bekijk en bestel: Koninklijke uitgiften
N.B: In verband met de feestdagen en de verhuizing van ons e-commerce warehouse van Elst naar Houten, vinden er tussen 15 december en 4 januari geen zendingen plaats. Houd rekening met de ontvangst van uw bestelling(en) in januari 2021. Onze excuses voor eventueel ongemak en bedankt voor uw begrip.
Privacy  •  Voorwaarden