Vraag over omvormers voor zonnepanelen bij varkenshouderij
Installatie Journaal
Online versie
De pv-verdeler & aardlekschakelaars  
Een abonnee van Kennisbank Installatie Journaal stelde een vraag over omvormers voor zonnepanelen bij een varkenshouderij. Expert Nico Kluwen geeft antwoord.
Lees verder >
De ontwikkeling van volledig circulaire zonnepanelen
Bij de productie van pv-panelen werd in het verleden weinig nagedacht over het hergebruik van de gebruikte materialen aan het einde van hun levensduur. G
Lees verder >
All-electric restaurant op voormalige vliegbasis
In Soesterberg, gemeente Soest, staat het eerste all-electric café-restaurant van Nederland. Warmtepompen zorgen voor de ruimteverwarming, de koeling en het warmtapwater. De benodigde energie komt van zonnepanelen
Lees verder >
(advertorial)
alt
Installeer jij al slim?
Wil jij moderne technologie toepassen, maar geen ingewikkelde installatie, kies dan voor Niko Home Control. Met de gratis Niko Home app geef je de klant volledige controle over zijn slimme woning.
Energie-efficiënte thuisbatterij
In Veenendaal woont gebouwverduurzamer Joost Straat in een eigen ontworpen energiepositieve woning. Sinds 14 juli is de energie-installatie uitgebreid met een thuisbatterij.
Lees verder >
Wat zijn de beste infraroodpanelen?
Het aanbod van infraroodpanelen varieert behoorlijk, zowel qua prijs als kwaliteit. Waar moet je op letten als je infraroodpanelen aanschaft? En hoe scheid je het kaf van het koren?
Lees verder >
Meer artikelen
Sponsored content
Zo maak je een woning eenvoudig slim
Steeds meer huiseigenaren willen hun woning slim maken. Vele mensen hebben dan ook meerdere gadgets in huis, zoals een slimme deurbel of lampen die gedimd of geschakeld kunnen worden met de smartphone. Al deze slimmigheden hebben hun eigen app. Niet echt overzichtelijk.
Lees verder >
Blog
NEN 1010:2020 & veilige installaties
Onlangs is de nieuwe uitgave van NEN 1010 gepubliceerd. In deze uitgave, NEN 1010:2020, is een aantal bepalingen verwijderd dan wel aangepast. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Welke led dimmer heb ik nodig?
Led lampen kunnen niet zomaar op elke led dimmer aangesloten worden. U heeft te maken met dimtechniek, led vermogen, afstelmogelijkheden en meer. “Maar welke led dimmer heb ik dan nodig voor mijn situatie?”, vraagt u zich wellicht af. Dat leest u hier in 7 stappen.
Overzichtsartikel
Meterruimten: de ins en outs
Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van de meterruimte? En welke normen spelen bij de meter- en groepenkast vooral een rol?
Lees verder >
(advertorial)
NEN 1010 uitleg en toepassingen
NEN 1010 Uitleg en toepassingen
Deze nieuwe editie is aangepast en geactualiseerd aan de hand van de NEN 1010:2020. Elektrotechnische basiskennis  is gekoppeld aan de uitleg van de normtekst en aangevuld met praktische voorbeelden uit de praktijk. Geschreven door Ing. N.J. (Nico) Kluwen en Prof.dr.ir. J.F.G. Sjef Cobben
Topjobs
Koeltechnisch Engineer (industrie)
Veld Koeltechniek bv
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright