Je kunt nog 3 dagen boeken met korting. Gun jezelf die onvergetelijke vakantie en profiteer nog snel van onze voordelige Real Deals.
Je kunt nog 3 dagen boeken met korting.
Online versie
Laat jouw Real Deal niet wegvliegen
De Real Deal Dagen draaien om deals voor de momenten die er écht toe doen. Gun jezelf die onvergetelijke vakantie en profiteer nog snel van extra voordeel.
dagen uur minuten seconden
Vind jouw Real Deal
Final Call
Nu vanaf
New York €349
   
 
Nu vanaf
Las Vegas €599
   
 
Nu vanaf
Portland €779
   
 
Nu vanaf
Vancouver €599
   
 
Nu vanaf
Dubai €559
   
 
Nu vanaf
Londen €129
   
 
Nu vanaf
Wenen €139
   
 
Nu vanaf
Aruba €599
   
 
Nu vanaf
Bonaire €599
   
 
Nu vanaf
Bangkok €639
   
 
Nu vanaf
Singapore €679
   
 
Nu vanaf
Johannesburg €649
   
 
Nu vanaf
Bogota €579
   
 
Nu vanaf
Kopenhagen €119
   
 
Bekijk meer aanbiedingen
Wat vind jij van deze mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden vliegtickets
Boeken kan t/m 30 mei 2022. Klik op de prijs voor de beschikbare reisdata. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde tarieven inbegrepen (in Economy Class). Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).

Voorwaarden Duurzame Brandstof Bonus
Kies tijdens de Real Deal Dagen voor een bijdrage aan ons duurzame brandstofprogramma en KLM verdubbelt dit bedrag met de Duurzame Brandstof Bonus.
Actieperiode: 17 t/m 30 mei 2022. Geldig op alle bestemmingen, op alle tarieven en op vluchten uitgevoerd door KLM of partner airlines.
De Bonus geldt alleen op duurzame brandstof bijdragen, bijdragen aan herbebossing vallen buiten deze actie.
De Bonus geldt niet op KLM Holidays pakketreizen.

Voorwaarden KLM Holidays
Boeken kan t/m 30 mei 2022. Vanaf-prijzen per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (excl. € 10 boekingskosten, € 10 SGR-bijdrage, € 2,50 Calamiteitenfonds, eventuele creditcardtoeslag en/of lokaal te betalen kosten). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde prijzen inbegrepen.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2022 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.