Nu voordeel op 50+ bestemmingen Tijdens de Real Deal Dagen boek je extra voordelig. Maak je droomreis en beleef de mooiste momenten.
Nu voordeel op 50+ bestemmingen
Online versie
De Real Deal Dagen zijn gestart!
Nu voordeel op ruim 50 bestemmingen
Dit is het moment om een reis naar je droombestemming te boeken. Wat staat er bovenaan jouw lijstje? Geniet in een magisch land, een nieuwe stad of op een hagelwit strand. Ontdek onze Real Deals voor de momenten die er écht toe doen.
Bekijk alle Real Deals
Populaire bestemmingen
Vind jouw Real Deal! Check-in naar …
sprite sprite sprite sprite sprite
Zo ga jij goed voorbereid op reis
Meer informatie over de actuele situatie op Schiphol, vind je hier (pagina alleen in het Engels beschikbaar). Wil je alles weten over onze hygiënemaatregelen, ons netwerk en de laatste eisen rondom coronatesten en vaccinaties?
Bekijk onze informatiepagina
Wat vind jij van deze mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden vliegtickets
Boeken kan t/m 21 september 2022. Klik op de prijs voor de beschikbare reisdata. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde tarieven inbegrepen (in Economy Class). Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).

Voorwaarden KLM Holidays
Boeken kan t/m 21 september 2022. Vanaf-prijzen per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (excl. € 10 boekingskosten, € 10 SGR-bijdrage, € 2,50 Calamiteitenfonds, eventuele creditcardtoeslag en/of lokaal te betalen kosten). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde prijzen inbegrepen.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2022 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.