Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
11 juli 2023
De reizende markt van provincie Noord-Brabant komt langs in Boxtel!

De provincie Noord-Brabant staat dit jaar op verschillende evenementen in Brabant met de reizende ‘Brabant Doet Wat’-markt. Om het gesprek aan te gaan over de energietransitie. Maar ook om Brabanders uit te dagen om kleine stappen te zetten naar een schoner, groener en duurzamer Brabant. 

9 juli op de Bazaar in Park Molenwijk

Op zondag 9 juli staan ze op de Bazaar in Boxtel om het gesprek met jou aan te gaan! Weet jij bijvoorbeeld hoe lang je gemiddeld doucht? Kies je bewust de fiets in plaats van de auto? Of heb je alleen maar ledlampen in huis? Ontdek hoe groen je al doet, ga aan de slag met nieuwe duurzame gewoonten en deel jouw ideeën op de Durf & Turf-wand.

Lees meer informatie over de reizende markt in Boxtel

Vervanging waterleiding Nieuwstraat Liempde
De waterleiding in de Nieuwstraat in Liempde wordt vervangen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in drie fases: 
17-07 t/m 18-07: Nieuwstraat gedeelte Kapelstraat – Oude Kerkpad 
19-07 t/m 25-07: Nieuwstraat gedeelte Oude Kerkpad – Kerkstraat 
26-07 t/m 28-07: Nieuwstraat gedeelte Kerkstraat - Vlasspreistraat

Omleiding voor het doorgaande verkeer
De aanliggende winkels en bedrijven blijven bereikbaar. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Er geldt een omleiding richting Liempde – Sint-Oedenrode en richting Liempde – A2 – Boxtel. De omleiding wordt met borden aangegeven. Aanliggende bewoners zijn per brief over het werk geïnformeerd. 
Besluiten van de gemeenteraad
De gemeenteraad van Boxtel heeft in de raadsvergadering van 4 juli verschillende besluiten genomen. De besluiten die de gemeenteraad neemt, gaan over de voorstellen die het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad doet. Bovendien kan de raad iets voorleggen aan zichzelf/college. De gemeenteraad brengt je graag op de hoogte van de besluiten die zij genomen heeft.

Lees verder
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten