Kennisbanken E-installatie
Online versie
De relatie tussen buurtbatterijnorm NEN 4288 en NEN 3140
NEN 4288, de norm voor veilig werken aan en met buurtbatterijen wordt gezien als een aanvulling op de NEN 3140. In dit artikel gaan we verder in op de relatie tussen deze twee normen.
Lees verder >
‘De beste meterkast is geen meterkast’
De meterruimte staat ter discussie. Steeds meer stemmen gaan op om het beheerdersgedeelte en bewonersgedeelte uit elkaar te halen. Dit klinkt eenvoudig, maar heeft heel wat voeten in de aarde om te kunnen realiseren. 
Lees verder >
Vertrouwen groeit in installatiesector, alsmede het tekort aan personeel
Sinds vorig jaar maart was de orderportefeuille niet zo goed gevuld. De omzetverwachtingen voor april zijn de hoogste van de hele coronacrisis in de installatiesector.
Lees verder >
Transparante en betrouwbare offertes & de installatiebranche
Willy van Gennip, projectinkoper bij technisch dienstverlener Unica,  vertelt in dit artikel over offertes. Hoe zorg je voor een transparante offerte? En hoe schat je een marktconforme prijs in?
Lees verder >
Verlichting van de thuiswerkplek
Door de coronapandemie wordt er steeds meer thuis gewerkt. Het is daarom belangrijk meer aandacht te schenken aan de thuiswerkplek. Goede verlichtingscondities zijn belangrijk voor het langdurig kunnen uitvoeren van werkzaamheden.
Lees verder >
Meer artikelen
Partnernieuws
Het geheim voor gereedschapsvrij elektrisch verbinden
Installatieruimtes worden steeds kleiner, waardoor gereedschapsvrije installatietoepassingen meer dan welkom zijn. De laatste jaren is de populariteit van verbindingsklemmen met hendelbediening dan ook enorm gestegen. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
 Ontdek kabeldoos AK1-M25 IP65
Soms maakt een kleine aanpassing een groot verschil. Probeer de AK1-M25 IP65 maar eens. Deze kabeldoos heeft een geïntegreerd M25 schroefdraad. Hierdoor installeert u nog makkelijker en sneller. Ook dikkere kabels en kabels in hogere brandklassen. Zo eenvoudig kan het zijn!
Overzichtsartikel
Laadpunten: de ins en outs
Het aanleggen van laadpunten is een interessante markt voor e-installateurs. In dit artikel behandelen we een aantal aandachtspunten van dit relatief nieuwe marktsegment.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Vergroot je kennis over EMC
Elektromagnetische interferentie (EMI) vormt voor machinebouwers en engineers een toenemende uitdaging. In dit Hemmink webinar laten we zien hoe technische fouten kunnen ontstaan en bieden we praktische handvatten en oplossingen voor elektromagnetische compatibiliteit (EMC).
Whitepaper
Ledverlichting
In deze gratis whitepaper staat beperking van het energiegebruik van ledverlichting centraal. Waar moet rekening mee worden gehouden, wat zijn de mogelijkheden?
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright