10x prachtige roodborsten | Zó maak je mooie sneeuwfoto's | 5 heerlijke winterwandelingen
Lieveling

Lieveling

Énorm geliefd onder fotograferende Roots-lezers: de roodborst. 10 prachtfoto's >
 
 
Roots
Winterwandelingen
5 mooie routes om de winter te beleven

Juist als het buiten tintelfris is en op wandelpaden een laagje sneeuw ligt, moet je eropuit in de natuur. Frisse neus gegarandeerd én de ideale manier om dierensporen te zien. Roots maakt het kiezen van een route eenvoudiger met deze 5 mooie winterwandelingen in Nederland.
Foto: Ernst Kremers

Roots
Roots Foto's van de Week 2023
De toppers op Instagram

In 2023 waren er 52 schitterende Foto’s van de Week, een keuze uit de inzendingen van de Foto van de Maand wedstrijd. Natuurlijk vinden wij alle 52 prachtig, maar welke vielen het meest in de smaak op Instagram?
Foto: Loes Belovics

Advertorial
Roots
Kiplekker met delicious.

Welke kip kies je en wat kook je ermee? In deze special van foodmagazine delicious. vind je de beste kiprecepten, van vleugeltjes tot hele kip, van kippensoep tot kip masala uit de oven. Gepocheerd, gevlinderd, in zoutkorst, als saté, op z’n Marokkaans, Italiaans of Midden-Oosters, alles staat erin dus mis deze kiplekkere special edition met 44 kiprecepten niet!

Roots
Van bosuil tot oehoe
Weekend uilen kijken

Mysterieuze vogels zijn het, uilen. Een mooie waarneming van een uil in Nederland is altijd bijzonder. Roots en BirdingBreaks organiseren samen een weekend waarin je kans maakt op maar liefst zes soorten uilen!
Foto: Paul Böhre

Advertorial
Roots
Roots februari is er!

Met daarin alles over de boomklever en de bijzondere ezo vliegende eekhoorn. Verder de aftrap van een nieuwe serie: biomimicry, oftewel leren van de natuur. We wandelen op een Overijssels landgoed en bij buitenplaats Beeckestijn. Verder: imposante lezersfoto’s van roofvogels. Bestel deze Roots nu voor € 6,99 met gratis verzending binnen Nederland.

Roots
Tips en trucs
Fotograferen in de sneeuw

Het fotograferen in de sneeuw vergt een iets andere aanpak dan je gewend bent. Een aantal instellingen van je camera zijn belangrijk als je sneeuw fotografeert.
Foto: John Stuij

Roots
Nu te zien (met een dosis geluk)
De mysterieuze roerdomp

Tijdens de Roots vogelweekenden is hij vaak de ultieme wensvogel: de roerdomp. Maar deze schuwe moerasvogel laat zich niet gauw zien. De winter is eigenlijk nog de beste periode om 'm waar te nemen, zéker als er een paar dagen ijs ligt!
Foto: Marcel van Kammen

Roots
Lezersactie
Filmfestival Naar de Wildernis, op Vlieland

Roots, de Waddenvereniging en Podium Vlieland presenteren eind februari een filmweekend én een filmmidweek. Drie dagen natuur en cultuur op Vlieland, tussen 23 februari en 1 maart.
Foto: still uit de film Wad stil

Ook deze week
Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden