De Rotterdamse zesdaagse is live te volgen

1 year ago


Text only:

Browser versie | AfmeldenVolg de Wooning Zesdaagse van Rotterdam elke dag live

Niets zo mooi als het ruizen van voorbijsnellende renners in het stadion zelf voelen, maar mocht je er niet bij kunnen zijn in Ahoy, dan zijn er andere manieren om de wedstrijden te volgen. De finaleavond wordt bijvoorbeeld in zijn geheel uitgezonden via RTV Rijnmond. Lees meer

Talents Cup
Bekijk het programma Elke dag rijden dé talenten onder 23 jaar hun wedstrijd in de Hart van Holland Talents Cup. Wordt de titel een prooi voor Boussaer - Hesters of lokale helden - Zijlaard - Hoppezak, of ...
De openingsdag, de finaleavond of toch de familiedag? Elke dag is goed om naar de Wooning Zesdaagse van Rotterdam te komen, want elke dag biedt spektakel op de baan, maar elke dag net iets anders.

Bekijk deelnemersveld


Bekijk programma

Women Track Cup
NieuwelingenVoor het eerst in Ahoy ook een UCI Class. 1 wedstrijd. Van vrijdag t/m zondag komt onder andere wereldkampioene koppelkoers Lotte Kopecky in de baan.
Op zondag rijden ook steevast de nieuwelingen hun wedstrijd in Ahoy. In het voorprogramma van de familiedag, die op zondag al om 10.15 uur start.

Bekijk deelnemersveld


Bekijk deelnemersveld

Wat is jouw doel in 2018?
Facebook winactie

Door jezelf een sportief doel te stellen ben je sneller gemotiveerd om te gaan trainen. Schrijf jezelf nu in voor een van de 2.500 toertochten op Fietssport.nl.


HohoHO... Merry Christmas! Welke 2 vrienden zou jij 2 tickets voor de finaleavond willen laten winnen? Tag hen snel in onze actie op Facebook.

Lees meer


Naar facebook

Direct kaarten bestellen bij Ticketmaster.nl
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl2017-12-22 17:04:01

Leisuresporttotaal.nl

Categories: Sport
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019