Gepimpte asfaltkipper voor Willem Diepeveen
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
De Schans wil doorgroeien naar 600 à 700 Knikmopsen per jaar
Knikmops-importeur De Schans bestaat deze maand 25 jaar. Hoewel het aantal verkochte machines groter is dan ooit, ziet het bedrijf nog volop groeikansen. Om die reden gaat de Knikmops-fabriek in België verder worden uitgebreid. Ook het bedrijfspand van De Schans in Hedel wacht een forse uitbreiding. ‘We willen doorgroeien naar 600 à 700 machines per jaar.’
Gepimpte asfaltkipper voor Willem Diepeveen

De nieuwe asfaltkipper van Willem Diepeveen uit Achterveld is een opvallende verschijning. Diepeveen werkt met zijn eigen combinatie voor Avema Wegenbouw.

Lees verder >
Pon Equipment biedt nieuwe servicecontracten

Pon Equipment heeft haar servicecontracten vernieuwd. De vijf verschillende contractvormen met verschillende opties zijn teruggebracht naar drie overzichtelijke contracten. Om de nieuwe servicecontracten te introduceren komt Pon Equipment met een speciale actie.

Lees verder >
Compact Rent: na 56 Cats nu 60 nieuwe Volvo’s

Compact Rent blijft investeren in de uitbreiding en verjonging van zijn vloot. Begin mei kwam de verhuurder in het  nieuws met de aankoop van 56 Caterpillars. Ditmaal investeert het in Beneden-Leeuwen gevestigde verhuurbedrijf in 60 nieuwe Volvo’s.

Lees verder >
JCB viert 50 jaar wielladers

Het is 50 jaar geleden dat JCB de eerste wiellader op de markt bracht. In de afgelopen halve eeuw heeft de JCB wiellader heel wat gedaantewisselingen ondergaan. Meest recente ontwikkeling zijn de Stage V-modellen die in 2019 en 2020 worden geïntroduceerd.

Lees verder >
Rigter past Atlas 1905 aan voor Demarec DRS 30 ijzerschaar

Ritger Handelsonderneming heeft voor recyclingbedrijf Veldman uit IJmuiden een Atlas 1905 geschikt gemaakt voor gebruik met een ijzerschaar. De machine is aangepast voor het knippen met een Demarec DRS 30 ijzerschaar.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright