de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Home   |   Activiteiten   |   Mijn Menu
 
De scholen zijn weer begonnen
 
Nu de zomervakantie weer voorbij is, breekt de tijd van huiswerk maken, werkstukken uittikken en boeken lezen voor de lijst weer aan. Speciaal voor basisschoolleerlingen en middelbare scholieren hebben we daarom handige tips op een rijtje gezet, zoals informatie over AVI-lezen en handige databanken die je kan gebruiken om werkstukken, spreekbeurten en boekbesprekingen te maken.
 
Bekijk alle tips   S
Oefenen met Junior Einstein
Met Junior Einstein kun je oefenen met alle vakken van de basisschool, zoals topo, begrijpend lezen en meer. Van 6 tot 12 jaar.
 
Naar Junior Einstein   S
 
Informatie voor werkstukken
Handig! Op de bibliotheeksite vind je boeken, filmpjes en websites om te gebruiken voor werkstuk of spreekbeurt.
 
Alles bekijken   S
Handig bij boekbesprekingen
Uittrekselbank heeft samenvattingen van jeugdboeken en literatuur. Met de achtergrondinformatie krijg je extra inzicht in het boek.
 
Meer informatie   S
 
Winkler Prins Studie
De onderwerpen in deze online encyclopedie passen bij de vakken van de basisschool. Bevat foto’s, animaties en (geluids)fragmenten.
 
Naar Winkler Prins Junior   S
 
Back to work met Bieb Werkt

Wil jij na de zomervakantie zorgeloos aan de slag in een van onze vestigingen? Met een gratis lidmaatschap van Bieb Werkt heb je in één keer alles geregeld voor jouw werk- of studiemoment. Zo reserveer je online makkelijk en snel een eigen werkplek en krijg je korting op diensten die werken of studeren nog prettiger maken.

 
Meer informatie   S
 
 
Blijf op de hoogte van het financiële nieuws

Wil je meer achtergrondartikelen lezen bij het nieuws? Lees Het Financieele Dagblad met je biebpas. Leden hebben toegang tot online artikelen uit Het Financieele Dagblad van drie dagen geleden of daarvoor.

 
Ontdek het direct   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta  
 
S
open