25 oktober 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Trunkrs
image
Inschrijvingen Shopping Awards 2023 zijn geopend
De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2023 zijn geopend. Donderdag 23 maart worden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee traditiegetrouw de Shopping Awards uitgereikt. Wie wordt de opvolger van Kaartje2go en gaat er met de titel Beste Webwinkel naar huis?
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Clarity lijft Political Intelligence UK in
Communicatiebureau Clarity neem Political Intelligence UK over, de Britse tak van het onafhankelijke public affairs-adviesbureau.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ontdek meer ruimte om te groeien met je webshop
[advertorial] De afgelopen jaren is de online verkoop explosief toegenomen en er liggen nog steeds kansen voor webwinkels die verder willen groeien. Heb je er bijvoorbeeld al eens over nagedacht om de internationale markt te verkennen? En haal je het optimale uit je klantenbestand relevante aanbiedingen in gepersonaliseerde direct mails?
image
Pampers in actie voor prematurenzorg
Bij luierfabrikant Pampers staat de maand november in het teken van te vroeg geboren baby’s en hun ouders. Pampers vraagt in samenwerking met Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis en Care4Neo aandacht voor het belang van de beste zorg voor prematuren.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Deepfakes maken een eind aan nasynchronisatie
De Amsterdamse startup Perfect Dubs gaat de lipbewegingen van nagesynchroniseerde reclames kloppend maken met behulp van deep learning technologie. Deze technologie is vooral bekend van deepfake video’s.
lees verder
twitter facebook linkedin
[TIP] 9 Must Have Whitepapers die jij nog niet kent!
[advertorial] Blijf op de hoogte van de laatste digitale trends en ontwikkelingen op het gebied van Marketing en e-commerce. Deze whitepapers zijn met zorg samengesteld en worden jou exclusief aangeboden door onze toppartners.
image
Triple en Code d'Azur gaan samen verder
De bureaus Triple en Code d’Azur bundelen hun krachten en geven gestalte aan een bureaugroep met 450 specialisten met als diensten creativiteit, technologie en data.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Toiletpapiermerk The Good Roll B Corp-gecertificeerd
The Good Roll maakt sinds de oprichting in 2017 duurzaam toiletpapier waarvan 50% van de netto-opbrengst wordt gedoneerd aan de bouw van toiletten in Ghana. Het Nederlandse bedrijf is inmiddels B Corp-gecertificeerd.
lees verder
twitter facebook linkedin
Gouden Podcast Award winnaar Airborne spreker Podcast Conference
[advertorial] Niemand minder dan de Gouden Award winnaar Airborne komt spreken op the Dutch Podcast Conference 2022! Airborne vult het programma op dinsdag 1 november aanstaande met maar liefst 2 sessies. In het programma op de site vind je meer over beide sessies en alle andere inspirerende sprekers. Dit is een dag die je niet mag missen! Kom ook naar het allereerste podcast congres van Nederland op 1 november in Amsterdam. Bestel nu nog snel voor het speciale "Super Late Rate" tarief! MarketingTribune abonnees betalen slechts 95 euro.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.