Bekijk onze voeding aanbevelingen voor gewichtsbeheersing!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
   
 


De afgelopen week hebben we je verteld over hoeveel procent van de huisdieren last heeft van overgewicht. Net als bij mensen kan overgewicht bij huisdieren ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Overgewicht kan bijvoorbeeld leiden tot diabetes, hartaandoeningen, gewrichtsproblemen en kortademigheid bij huisdieren. Ook kan het de levensduur van een huisdier verkorten.

Hoe ga je de strijd tegen overgewicht bij je huisdier aan? Om te starten kun je jouw huisdier minder calorieën laten eten en meer lichaamsbeweging geven. Maak samen met een dierenarts een geschikt dieet- en trainingsplan voor de lange termijn om het gewicht te beheersen.
 
 
 
 
* Geldig t/m 28-03-2023 en/of zolang de voorraad strekt.

Let op: deze aanbiedingen zijn tijdelijk en zolang de voorraad strekt, op=op!
 
 
 
 
 

Pas je voeding aan: alsnog vol en goed verzorgd

Het is belangrijk dat je voorzichtig te werk gaat bij het wisselen van voer en ervoor zorgt dat jouw hond of kat alle belangrijke voedingsstoffen blijft krijgen.

 
  
 
Concept for Life biedt uitgebalanceerde, op maat gemaakte voeding voor huisdieren met overgewicht. De energiearme voedingsformule met een speciaal aangepast vetgehalte en goed verteerbare eiwitten helpt jouw huisdier het ideale gewicht te bereiken. Het verhoogde gehalte aan voedingsvezels en plantenvezels kan het gevoel van verzadiging verlengen, terwijl de speciale formule het behoud van functionele spiermassa bevordert en de gezondheid van gewrichten en kraakbeen ondersteunt. Concept for Life is vrij van tarwe en soja, is zeer goed verteerbaar en bevordert de algemene gezondheid en het welzijn.
 
 
 
 
Mala
Het TIAKI-intelligentiespeelgoed Grass Slow Feeder is een spannend speeltje dat ook eetsnelheid vermindert. De TPR-inzet ziet eruit als echte grassprieten, dus eten wordt een spannend zoekavontuur. Het is antislip en ook geschikt voor kleinere hondjes.
 
 
De TIAKI snuffelerwt heeft drie openingen die gevuld kunnen worden met lekkere hapjes. Het is resistent en ideaal voor honden met een sterke drang om te kauwen. En in de zomer kun je de doperwten inclusief vulling invriezen, zodat de lange zomerdagen goed doorstaan ​​kunnen worden.
Peanut
 
 

Probeer deze andere producten voor je hond

 
 
 
 
 
Biscotte
Met het TIAKI-intelligentiespeelgoed Fun Puzzle moet een hindernissenparcours worden overwonnen voordat katten snacks kunnen eten. Het wordt nooit saai, want je kunt obstakels weglaten, toevoegen of herschikken. Een ideale bezigheid als vergaderingen weer langer duren.
 
 
De krabpaal Savoy is niet alleen een mooie blikvanger in het appartement, maar het robuuste vilt weerstaat met gemak sterke kattenklauwen. Van krabben word je kat erg moe maar gelukkig is er een knusse hangmat om uit te rusten.
Toulouse
 
 

Probeer deze producten voor je kat

 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
© 2023