Nieuwsbrief van 20-7-17 6:52:00
Online bekijken

De snelle en eenvoudige stap naar een representatieve en aantrekkelijke entree

Master Flex is de eenvoudige stap naar een veilige en representatieve entree

Master Flex entreemattensysteem is een eenvoudige stap naar een veilige en representatieve entree. Houd met Master Flex™ schraapmatten en schoonloopmatten van Notrax uw entree schoon en toegankelijk. 

OV Terminals Centraal Station Utrecht verfraaid met Total Glas puien

Ruim vijftien jaar na de eerste plannen voor de vernieuwing van Station Utrecht Centraal, opende op 7 december vorig jaar de nieuw stationshal van Utrecht CS officieel zijn deuren. De moderne hal ademt de sfeer van een levendig dorpsplein dankzij de vele winkels, restaurants, kiosken. Metaglas leverde de glazen constructies voor commerciële ruimten in stationshal.

Vergrendel daktegels met Fixplate lock systeem en voorkom verschuivingen

Dakterrassen met Dreen®Ceramica worden aangelegd met het fixplate lock systeem. Dit systeem zorgt voor een stabiel en vlak loopoppervlak. De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. Hiermee liggen de tegels vergrendeld en kunnen ze niet verschuiven. De ondergrond blijft (indien nodig) bereikbaar, doordat de tegels ontgrendeld kunnen worden. 

BUVA levert kunststof kozijnen met hoge isolatiewaarde voor renovatieproject

In de woningen worden BUVA hardglas valramen geplaatst in de toiletkozijnen. In de bestaande houten kozijnen wordt BUVA serie ISO-1000 toegepast en bij nieuwe kunststof kozijnen BUVA serie ISO-PLUS 2000. De ramen hebben een goede isolatiewaarde, zijn onderhoudsvrij en zorgen voor een maximale daglichttoetreding. 

Europa maakt kennis met gevelsysteem Dri-Design

Kingspan brengt het slimme gevelbekledingssysteem Dri-Design op de Europese markt. In de VS was het product al een succes. De Europese uitrol start in Nederland, dat bekend staat om de vooruitstrevende architectuur. Dri-Design slaat een brug tussen esthetisch verantwoord design en duurzaam denken. 

Onderhoudsvrij verwarmingsglas zorgt ook in de zomer voor extra comfort in huis 

Verwarming en veiligheidsglas in één, dat is IQ-GLAS® in het kort. Verwarmend glas waarvan zowel buitenruit als binnenruit van gehard veiligheidsglas vervaardigd zijn, waarbij de binnenste ruit de ruimte verwarmt en de buitenste ruit door reflectie zorgt dat zo min mogelijk warmte naar buiten straalt. 

Unieke binnendeur met extreem smalle deurstijlen en minimalistisch design

Strak vormgegeven houten binnendeuren met extreem smalle deurstijlen. Liefhebbers van een minimalistische woonstijl schreeuwen erom, Skantrae ontwikkelt ze.
De deurenfabrikant uit Zevenaar brengt de KOMO-gecertificeerde SlimSeries® binnendeuren op de markt. 

Hunter Douglas organiseert projectbezoek Internationaal Criminal Court voor relaties 

In juni heeft Hunter Douglas met haar relaties een bezoek gebracht aan het International Criminal Court (ICC) in Den Haag. Op locatie kregen de architecten, ingenieurs en installateurs een lezing van gerenommeerd architect Bjarne Hammer van Schmidt Hammer Lassen Architects uit Denemarken. Deze vertelde over het ontwerp van het ‘best beveiligde gebouw ter wereld’.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.