22 februari 2017

"De solarmarkt staat niet langer op zichzelf”

“De integratie van solar met duurzame warmte, automatisering en energieopslag gaat razendsnel. De solarmarkt staat niet langer op  zichzelf.” Dit zegt Rolf  Heynen, directeur van Solar Solutions. Volgens Heynen verandert  de beurs Solar Solutions van een solarvakbeurs in een duurzaamheids- of nul-op-de-meter vakbeurs. “De solarmarkt kijkt ook naar grote projecten, esthetisch mooie oplossingen zoals BIPV en elektrisch vervoer. Maar ook naar warmtetechnieken als zonnecollectoren, PVT-panelen, warmtepompen en wtw-systemen."
Lees op onze website meer over dit onderwerp
Laatste nieuws
 
1 min
Slimme meters voor Goeree-Overflakkee
1 min
Verkiezing ‘Europese warmtepompstad van het jaar’
7 min
“We zien aankomen dat we een tekort aan mensen krijgen”
2 min
Installatiekolom voor NOM-woning
Bekijk al het laatste nieuws
(Advertorial)
Onderzoek: Field Service in Nederland
Wat is de stand van zaken omtrent Field Service in Nederland? Doen installatiebedrijven genoeg met betrekking tot klanttevredenheid en retentie? Wat doen zij bijvoorbeeld om hun first-time fix te verhogen? Doe mee met dit onderzoek met 10 vragen, krijg een exclusief trendrapport en win een Cobouw jaarabonnement.
(Advertorial)
STANLEY PRODUCTEN VOOR € 1,- BIJ BLAUWPRO
Blauwpro is nieuw, jong en no-nonsense. Je vindt bij Blauwpro alles op het gebied van installatiematerialen, sanitair en tegels. Kennismaken met Blauwpro is heel voordelig. Blauwpro biedt jou drie super handige Stanley producten aan voor slechts 1 euro! Je kan kiezen uit een schroevendraaierset, een doppenset en een waterpas.
Partnernieuws
Prefab NOM-oplossing met ventilatiewarmtepomp
Voor de seriematige nieuwbouw en renovatie tot Nul-op-de-Meter heeft Rensa een nieuwe oplossing: de Ventilatie- en Verwarmingsunit XS. Een praktisch toepasbare prefabunit op basis van de ventilatiewarmtepomp. Uit marktvraag ontstaan, legt engineer Björn Jansen van Rensa Techniek uit.
De I van BIM: documentatie E-installatie
Goede documentatie is vandaag de dag belangrijker dan ooit, zo ook bij het opleveren van een elektrische installatie. Een elektrische installatie moet aan diverse eisen voldoen; hij moet veilig, deugdelijk en doelmatig zijn. Installateurs moeten hierbij ook rekening houden met inspectie-, onderhouds- en uitbreidingsmogelijkheden, waarvoor partijen later in het bouwproces de juiste documentatie nodig hebben. Verschillende eisen
Maak ook kennis met de gratis nieuwsbrief van Installatie Journaal
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Wijzig gegevens