De Ster presenteert: ons eigen kinderboek!

Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat De Ster een boek heeft uitgebracht! Sem Ster gaat op kamp! Dit boek is speciaal geschreven voor kinderen die graag op een speelse manier willen oefenen met thema’s als vriendschap, faalangst en gedachten en gevoelens.

Over de auteurs

Dit inspirerende boek is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Josina Intrabartolo, bekend van onder andere "De Club van Allerlei" en "Ridder Zeldenmoed", en onze eigen psycholoog en directeur van Stichting De Ster, Merel Nederend. Merel heeft haar uitgebreide kennis en ervaring met zomerkampen en het bevorderen van zelfvertrouwen en weerbaarheid in dit boek verwerkt.

Voor ouders: De geheimen van de Ster-formule

Achterin het boek vinden ouders een speciale uitleg van de Ster-formule, een methode ontwikkeld door De Ster. Deze formule, bestaande uit een combinatie van Structuur, positiviteiT, echte Emoties en plezieR, helpt kinderen meer zelfvertrouwen te krijgen. Deze methode zetten wij al bijna 20 jaar in op de kampen, we leggen je uit hoe je dit thuis in kan zetten.

P.S. Werkt de button niet? Hierbij de link! https://stichtingdester.boekenmetgevoel.nl/