Maar liefst 28 organisaties schreven hun communicatieproject in voor de Galjaardprijs 2023: de prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het meest inspirerende, innovatieve en impactvolle initiatief op het gebied van publieke communicatie. Slechts tien
Bekijk online
Logeion logo

Tweekly

 
20 september 2023

De tien genomineerden van de Galjaardprijs 2023 zijn bekend

Maar liefst 28 organisaties schreven hun communicatieproject in voor de Galjaardprijs 2023: de prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het meest inspirerende, innovatieve en impactvolle initiatief op het gebied van publieke communicatie. Slechts tien wisten door de strenge juryronde heen te komen en maken kans op deze unieke award die tijdens PubCom, het Nationaal Congres voor Publieke Communicatie, wordt uitgereikt. Welke vijf projecten verdienen volgens jou een plek in de volgende ronde?

Vakblad C is op zoek naar jou!

Op 22 november 2023 is het zo ver: de vervroegde Tweede Kamerverkiezingen. Een ontwikkeling die politici en communicatieprofessionals op scherp zet. Ben jij in je werk bezig met deze gebeurtenis, ga je aan de slag als vrijwilliger óf stel jij jezelf verkiesbaar? Laat dan van je horen en wellicht verschijnt jouw verhaal binnenkort wel als hoofdartikel in C: hét communicatiemagazine van Nederland.

Vakgroep Zorgcommunicatie heeft een nieuwe webpagina

Een eigen strategie, middelen en specialistische kennis en kunde: zorgcommunicatie is een vak apart. Heb jij de vernieuwde pagina van de vakgroep al bekeken? Het netwerk is er voor álle communicatieprofessionals die graag gezamenlijk willen werken aan een vraagstuk of specialisme binnen het vakgebied.

15% korting op training ‘Faciliteren van inspirerende sessies en bijeenkomsten’
Publiec | ledenvoordeel

Wil je leren hoe je bijeenkomsten en sessies waarin deelnemers een actieve rol hebben kunt ontwerpen en begeleiden? En hoe je van een vergadering een inspirerende werksessie maakt? Als lid ontvang je 15% korting op de training ‘Faciliteren van inspirerende sessies en bijeenkomsten’ van Publiec.

De ultieme gids voor jouw PR-campagne
LexisNexis | advertorial

Laat jouw PR-strategie schitteren met de LexisNexis PR Gids! Deze gids is jouw kompas door het PR-landschap en leert je hoe je jouw communicatie toespitst op de juiste doelgroep en plek. Ook ontdek je waar kansen liggen en wat je beter aan je voorbij kunt laten gaan.

CS Banner

Sla de handen ineen met vakgenoten

Houd jij je in het dagelijks leven bezig met interne communicatie? En sla je graag de handen ineen met vakgenoten? Dan is Logeionline hét platform voor jou. Ook nieuw lid Marijke gaat graag het gesprek aan met gedreven vakgenoten: ''Ik werk als enige als communicatieadviseur bij een organisatie met meer dan 800 medewerkers. Je kunt je voorstellen dat interne communicatie nogal een belangrijk onderdeel van mijn functie is. Ik vind het leuk om informatie en ervaringen met anderen uit te wisselen.'' Ga jij het gesprek aan met Marijke en andere vakgenoten?

Het einde van de zomer is in zicht

En dus ook het einde van Logeions rubriek vol inspirerende, enthousiasmerende en bovenal zomerse verhalen van de verschillende ledenraadsleden. Laat je meevoeren naar de meest imponerende vakantiebestemmingen en begin, samen met Arjen en Ilona, vol goede moed aan het najaar van 2023.

De zomer van Arjen Boukema

Arjen Boukema heeft (voor nu) vaarwel gezegd tegen de Italiaanse, Franse én Zwitserse Alpen en is klaar voor de koudere maanden vol communicatiepret en -uitdagingen. 

De zomer van Ilona Hulshof

Van deelnemen aan de Summerschool ‘Dutch Culture: Society and Current Issues’ tot aan een bezoek aan de Bodensee. Ledenraadslid Ilona Hulshof heeft niet stilgezeten (en is dat ook niet van plan)! 

OH banner

Vacatures

Natuurmonumenten

Communicatieadviseur interne communicatie
Amersfoort | 32-36 uur | Medior

VGZ

Public affairs manager
Arnhem | 38 uur | Management

Werkorganisatie HLTsamen

Woordvoerder
Lisse | 32 uur | Medior

Diakonessenhuis

Online marketeer / contentspecialist
Utrecht | 32 - 36 uur | Medior

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Media-analist
Den Haag | 32 - 36 uur | Starter

Op onze website vind je nog veel meer vacatures. Wil je de vacatures elke week in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de vacaturenieuwsbrief! 

vacatures 2023 nieuwVacaturenieuwsbrief 2023

Videonieuwsbericht banner

Word lid        Uitschrijven        Privacyverklaring