Canvas

Hallo,

De Tijdloze van Studio Brussel mag je gerust een traditie noemen, een zekerheid die zelfs in onzekere tijden overeind blijft. Op Oudejaarsdag telt de radiozender af van 100 naar 1 en Canvas doet mee dit jaar. Drie avonden na elkaar gaat StuBru-presentatrice Michèle Cuvelier op zoek naar verhalen achter de muziek. En er is ook die andere klassieker: de liefde. Allesverzengend, hopeloos en besluiteloos; in de nieuwe miniserie Normal people.

 

De Tijdloze: talkshow met Michèle Cuvelier

Alles wat je altijd al wilde weten over de muziek uit De Tijdloze ontdek je dit eindejaar op Canvas. StuBru-presentatrice Michèle Cuvelier neemt je drie avonden lang mee in een muzikale talkshow. Met de hulp van Bent Van Looy, Lennert Coorevits (Compact Disk Dummies) en Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers) schotelt ze je straffe verhalen voor. Je ontdekt muzikale recepten, tijdloze videoclips en de internationale muziekscene. En er is muziek natuurlijk, veel muziek! De Tijdloze op Canvas, op 28, 29 en 30 december om 21.00 uur en op VRT NU.

Lees meer over De Tijdloze
 

De Tijdloze quiz

Hou zeker onze Facebook- en Instagramaccount in de gaten want Canvas stelt jouw Tijdloze-kennis op de proef. Presentatrice Michèle Cuvelier stelt je bloot aan heel wat muzikale vragen. Doe zeker mee en maak kans op leuke prijzen!

Volg Canvas op Instagram
 

Tijdloze dilemma's

Purple Rain van Prince of November Rain van Guns N' Roses? Een panel van muzikale toppers laat zich gewillig onderwerpen aan een spervuur van muzikale dilemma's en vragen. Je ontdekt dit en nog veel meer vanaf vanavond in De Tijdloze op Canvas.

Bekijk hier de video
 

Normal people: een eindeloze paringsdans

Normal people, gebaseerd op de populaire roman van Sally Rooney, vertelt het verhaal van een allesoverheersende eerste liefde en de schijnbaar eindeloze slingerbeweging tussen hemelhoog juichen en diepe droefenis. Omdat de geliefden in deze romantische miniserie elk uit een andere wereld komen, is het drama van Romeo en Julia nooit ver weg. Maar anders dan in Shakespeares tragedie is deze liefdesgeschiedenis er eentje van vlees en bloed, herkenbaar en pittig gekruid met seks.

Bekijk Normal people via VRT NU 

The handmaid’s tale seizoen 4

Goed nieuws voor wie verslaafd is aan The handmaid’s tale: je kan seizoen 4 vanaf nu volledig bekijken via VRT NU. De grimmige reeks over een wrede, totalitaire maatschappij volgt de mensonterende lotgevallen van dienstmaagd June (Elisabeth Moss). Haar lijdensweg wordt in dit nieuwe seizoen zo mogelijk nog wreder. Hoeveel kan een vrouw doorstaan eer ze breekt? Maar June blijft zich verzetten, met een haat die haar haast even meedogenloos maakt als haar beulen.

Bekijk deze reeks via VRT NU 
 
Ga naar canvas.be
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter