De Top 10 trends in uiterlijke verzorging | Blijf bewegen tijdens de feestdagen.

6 years ago


Text only:

Welkom Abonnee Uw Account

Drogisterij.net


Blijf in beweging tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zoeken de meesten van ons de gezelligheid op. Lekker binnen zitten, kaarsjes aan, film kijken of spelletje doen en natuurlijk vooral ook lekker eten. Niet zo gek ook dat we tijdens de kerstperiode nog wel eens een paar kilo's aankomen. Zonde. En onnodig. In beweging blijven, maakt al een groot verschil.

De wandeling: De nederlandse nummer 1

S'avonds na het eten kan het heerlijk zijn om nog even te lopen. Je verbrand even flink wat energie en raakt dat eventuele volle gevoel kwijt. Daarbij is het 's avonds ook leuk om gewoon door de straten te wandelen. Veel huizen zijn versierd en de straten zijn mooi verlicht. Zorgt voor een extra groot kerstgevoel!

Dansen
Wil je de kerstdagen in stijl afsluiten? Dans. Zet een muziekje aan en waag een pasje in de huiskamer of bezoek een gelegenheid. Met een uurtje verbrand je minimaal 300 calorieën.

Bekijk alle tips om in beweging te blijven tijdens de feestdagen.De top 10 trends in uiterlijk

Het jaar is bijna voorbij: tijd om terug te kijken. Waar maakten we ons het meeste druk om als het gaat om hoe we eruit zien? Bijvoorbeeld over schimmelnagels, statisch haar en Striae.

Een selectie van trends:

Verwijder je eeltplekken

Zelf kun je tweemaal per week een voetenbad nemen. Het eelt wordt dan zacht. Daardoor kun je het makkelijk wegvijlen met een eeltvijl, -rasp of puimsteentje. Haal niet alles weg! Je voeten hebben namelijk een beschermingslaag nodig.

Striae: groeistrepen op je lichaam

Als je in korte tijd snel groeit, bijvoorbeeld in de puberteit, door veel trainen of tijdens een zwangerschap, dan kun je striae krijgen.

Bekijk alle trends van uiterlijke verzorging van 2012Het feitje van de week:
Jeuk is besmettelijk.

Wist je dat: Als je iemand ziet krabben, kun je zelf ook ineens jeuk krijgen!
Een onderzoek van de Liverpool John Moores University en de University of Manchester heeft dit uitgewezen.
De onderzoekers lieten dertig proefpersonen neutrale foto’s en foto’s van kriebelige dingen bekijken. Bijvoorbeeld beelden van insecten zoals mieren, maden, maar ook vlinders. Ook zagen ze foto’s van iemand die zich krabt of zijn handen wast, van huiduitslag en gezonde huid.

Lees meer over de besmettelijke jeuk.


Afslankbroeken


Werken Afslankbroeken nu echt? En waarvoor werken ze?

Een medisch onderzoeksteam heeft tests uitgevoerd met de broek. Een groep van vijftig vrouwen droeg de broek gedurende zestig dagen minimaal acht uur per dag (en zes dagen per week).
Afhankelijk van gewicht en de hoeveelheid lichaamsvet verloren de vrouwen tot 8 centimeter in de buikstreek en op de heupen en tot 10 centimeter rond de billen.

Lees meer in de test over Afslankbroeken. U ontvangt deze mail op Nnewsletter@newslettercollector.com omdat u klant bent van Drogisterij.net Afmelden

Drogisterij.net/

Categories: Webshop Drugstore
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019