Top 6 beste outdoor WiFi access points
Wilt u een grote buitenomgeving zoals een camping, zakelijk (industrie)terrein, sportpark of scholencampus van een WiFi-netwerk voorzien? Of laat het WiFi-bereik op uw terras of in uw tuin wat te wensen over? Geen probleem! Met geschikte outdoor access points zorgt u dat men ook buiten kan verbinden met uw WiFi-netwerk. De door ons geselecteerde outdoor access points zijn perfect om buiten een draadloos netwerk mee te creƫren.
Bekijk access points
Spaar voor sportieve prijzen met TP-Link
Ook u heeft de mogelijkheid om deze zomer een leuke prijs in ontvangst te nemen! U spaart gedurende de Sportieve TP-Link Spaaractie namelijk voor fantastische sportprijzen bij aankoop van TP-Link apparatuur!

Wilt u uw bekabelde en draadloze netwerk optimaliseren en schaft u in de periode van 22 juli t/m 8 augustus 2021 TP-Link apparatuur aan? Dan mag u afhankelijk van het aankoopbedrag een van de prachtige cadeaus uitzoeken. Wat dacht u van een Fitbit horloge, tafeltennistafel, sportschool abonnement of een trampoline om een gat in de lucht te springen?
Lees meer
DrayTek zakelijke actiebundels
Zet een compleet zakelijk netwerk op met deze DrayTek pakketten. Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Kiest u voor een uitgebreid pakket inclusief router, drie access points en een switch of gaat u toch liever voor het kleinzakelijke pakket met een router en twee access points? Uiteraard kunt u ook zelf een perfecte oplossing voor uw omgeving samenstellen.
Bekijk bundels
Volg ons via
Afmelden | Contact | Website