͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏
Bekijk online versie - klik hier
Ga naar JYSK.nl
 
Profiel
aanpassen
Profiel aanpassen
 
Klantenservice Kontakt Klantenservice
Bezoek JYSK hierBezoek JYSK hier
 
De ultieme gids voor gordijnen en rolgordijnen
Of je nu je huis opnieuw inricht, naar een nieuwe ruimte verhuist of de natuurlijke verlichting in huis wilt aanpassen, raamdecoratie is een essentieel onderdeel voor de aankleding van jouw huis. In onze gids leer je meer over het kiezen van het juiste type gordijn en rolgordijn voor jouw huis, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van nieuwe raambekleding.
Meer bekijken
 
 
Kant & klaar gordijnen
Gordijn met ringen, lussen of een tunnel
Alle kant en klaar gordijnen bekijken
 
 
 
Rolgordijnen Duo rolgordijnen
 
Rolgordijnen en duo rolgordijnen
Wij hebben diverse soorten rolgordijnen in ons assortiment. Lichtdoorlatende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en duo rolgordijnen. De duo rolgordijnen bestaan uit twee stofbanen die over elkaar heen gaan, waarvan de één transparant is en de andere een gekleurde stof heeft. 
Alle rolgordijnen bekijken
 
 
Plisségordijnen Plisségordijnen
 
Plisségordijnen
Plisségordijnen bestaan uit een enkele laag stof die in strakke plooien is gevouwen en netjes op elkaar stapelt als ze worden opgetild. Ze bieden een zachte, elegante look en zijn geschikt voor verschillende raamformaten.
Alle plisségordijnen bekijken
 
 
Lamellen Lamellen
 
Lamellen
Lamellen hebben verticale banen die geopend of gesloten kunnen worden voor het gemakkelijk reguleren van het invallende licht. Hierdoor heb je ook controle over jouw privacy.  
Alle lamellen bekijken
 
 
Bekijk de folder
FOLDER
Zoek een JYSK winkel
VIND WINKEL
Bekijk onze leveringsvoorwaarden
LEVERING
Meer informatie over prijsgarantie
PRIJSGARANTIE
Facebook Instagram Pinterest Youtube
JYSK BV, Meander 601, 6825 ME Arnhem Tel: 026​-355​280​0
Afmelden
Wanneer je jouw aanmelding ongedaan wilt maken of wanneer je jouw persoonlijke informatie wilt wijzigen of verwijderen, kun je contact opnemen met de klantenservice van JYSK Nederland.