Open in browser
NBBS Reizen Nieuws, 4/12/2017
logo logo

Great American Road Trips

Ga per huurauto of camper op avontuur in Amerika. In je eigen tempo en met de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een American road trip is de ultieme vakantie! Om je te inspireren zetten wij de favoriete routes van NBBS reizigers op een rijtje. Heb je zelf een route bedacht? Onze Amerika-experts maken graag een offerte op maat en regelen indien gewenst ook je vliegtickets en autohuur. Trek je er liever op de bonnefooi op uit? Bekijk dan de mogelijkheden voor camperhuur. Bij onderstaande reizen is auto- of camperhuur niet inbegrepen, wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Naar website

16-daagse autorondreis vanaf € 1251

Western Classic

Deze rondreis biedt een goede afwisseling van natuur, steden en de stranden en is al jaren favoriet onder NBBS reizigers. De route leidt vanuit Californië naar de Grand Canyon, Lake Powell, Bryce, Zion en Death Valley National Park en via Yosemite naar San Francisco en de kust van Californië. Ook mogelijk in de winter.

Lees meer

16-daagse autorondreis vanaf € 1273

The American Dream

Reis per huurauto langs de mooiste nationale parken, wereldsteden en de kustroute in het westen van de USA. Bezoek de nationale parken van de Grand Canyon, Monument Valley, Bryce, Zion en Yosemite en ontdek steden zoals Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. Ook mogelijk als busrondreis.

Lees meer

18-daagse autorondreis vanaf € 1492

American Road Trip

Beleef alle hoogtepunten van het westen van de USA tijdens deze road trip van Las Vegas naar Los Angeles. Bezoek de Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Bryce, Zion en Yosemite. Zie de glitter & glamour van Las Vegas en ga filmsterren spotten in Los Angeles. Inclusief Nederlandstalige routebeschrijving en wegenatlas.

Lees meer

19-daagse autorondreis vanaf € 1953

Highlights of America

Zie de belangrijkste bezienswaardgheden van oost en west USA in één reis. In het oosten bezoek je onder meer New York, Niagara Falls en Washington D.C.. Aansluitend vlieg je naar San Francisco en ontdek je Yosemite National Park, Death Valley, Las Vegas en Los Angeles. Ook mogelijk als busrondreis.

Lees meer

20-daagse autorondreis vanaf € 1903

Eastern Experience

Ontdek de highlights van de Amerikaanse oostkust. Na een verblijf in New York rijd je door een heuvelrijk landschap naar Boston, de Niagara Falls en Washington D.C., waar je op het vliegtuig stapt naar Miami. Vervolgens ontdek je Florida, inclusief de Florida Keys, Everglades en Orlando. Ook mogelijk als busrondreis.

Lees meer

18-daagse camperrondreis vanaf € 1720

Colorado & Canyons

Reis per camper door het westen van de USA en bezoek de mooiste nationale parken: Rocky Mountain, Arches, Canyonlands, Mesa Verde, Monument Valley en Grand Canyon. Kampeerplaatsen worden voor je gereserveerd, veelal in de nationale parken. Zo kun je ontspannen van je road trip genieten.

Lees meer
Bovenstaande aanbiedingen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer.

NBBS Reizen. Tel. 010 2 891 891. Ma t/m vr 09.00 – 17.30 uur, za 10.00 – 16.00 uur.
Wilt u niet langer mailings van Amerika.nl partners ontvangen? Klik dan hier. © 2017 NBBS Reizen.