AEX: 554,77 - Dow Jones: 24.366 - EURUSD: 1,155 - Bitcoin: 6.633 - Goud: 1,298.8 Wednesday, 30 May 2018

   
De bijeenkomst van Aloys was deze week een succes
Op 27 juni 2018 komt hij daarom wederom in Best een presentatie van zijn daytrading systeem geven!
Wees er op tijd bij, we houden het bij een select gezelschap zodat u ook echt gericht vragen kunt stellen.

Kijkt u hier voor nadere informatie

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/5 07:00
  • Tot eind juni 35 euro extra zonnepanelen korting via Tom Lassing. Lees hier verder
  • De situatie in Italië maakt beleggers nerveus. De angst is er dat dit wel eens de druppel kan zijn. De kans daarop is niet zo groot, maar dat maakt de angst ervoor niet minder. De Italiaanse beursindex ging gisteren 2,5% omlaag.
  • Bayer mag nu definitief Monsanto overnemen. Hiermee zijn twee bedrijven met een zeer kwalijke geschiedenis binnenkort één gigantisch bedrijf geworden met een macht in hun sector die ongekend is.
  • George Soros wil "Europa" redden. Hij ziet namelijk een nieuwe crisis die kan ontstaan. Problemen zijn onder meer de verslechterde relatie met De VS, het vluchtelingen probleem en de opkomst van anti-EU partijen die vanwege dat standpunt altijd worden uitgescholden met 'populistische' partijen. Prik daar maar weer doorheen. Als anti EU populistisch is, misschien moeten we dan die niet populaire EU eens aanpakken?
  • Het Witte Huis heeft gisteren laten weten dat het de importtarieven op Chinese goederen daadwerkelijk wil gaan invoeren. Daarop heeft China aangegeven dat dan de handelsoorlog definitief een feit zal zijn en dat China hard terug zal slaan als de VS extra importheffingen invoert. Afgelopen week gaf de verantwoordelijke Amerikaanse minister nog aan dat er een akkoord was tussen China en de VS om minstens de ruzie even uit te stellen. Blijkbaar is Trump het daar weer niet mee eens en wederom dus meerdere soorten geluiden uit de VS. De VS is totaal, maar dan ook totaal niet meer te vertrouwen.
  • Gisteren zijn vooral Amerikaanse bankaandelen flink onderuit gegaan. De Dow Jones verloor daarop 400 punten. De euro is ondertussen nog geen 1,16 dollar meer waard.
  • Amerikaanse consumenten zijn heel optimistisch over de economie.
  • De Amerikaanse actrice Roseanne Barr vond het een goed idee om een medewerkster van Obama via Twitter een aap te noemen. TV zender ABC was er snel klaar mee, het tweede seizoen van de serie is per direct afgeblazen. Roseanne is een grote fan van Trump en typisch iemand die dus nu ook denkt dat ze net als Trump alles maar in het openbaar kan zeggen. Zo werkt dat dus niet, zeker niet in medialand. Het was niet de eerste keer dat ze over de grens heen ging. Dit heeft niets met vrijheid van meningsuiting te maken, dit was gewoon belediging en racisme.
  • De BuckyBall is een opmerkelijk ding... Lees hier alles over C60 (BuckyBall!)
 

 

Wat mij iedere keer weer verbaast... (Jack Hoogland)

30/5 07:23

Naar aanleiding van mijn artikels van donderdag en vrijdag stuurde een lezer ons een zeer goede vraag die ik zo belangrijk vind, dat ik hem graag met u wil delen. Hier de lezersvraag:
Heb gister met belangstelling je nieuwsbrief gelezen. Ben het met de strekking ook eens en ben van plan je rapport te bestellen. Ik ben ook al een tijdje voorbereid op een forse daling.  Wat mij echter op dit moment verbaast is iedere keer als er een daling is er steeds een redelijk herstel volgt. Alsof niemand zich zorgen maakt. Kan jij dit verklaren?
Een belangrijke verklaring is volgens mij dat iedereen die geld verdient aan beleggende mensen (banken/brokers/financiële media etc) er alles aan doet om die beleggers zo lang mogelijk optimistisch te laten blijven, zodat ze vooral vrolijk blijven beleggen. Daarom zie je altijd dat de vorming van een top een lang proces is, waarbij je ook altijd ziet dat insiders en hedge funds al aan het verkopen zijn, terwijl particulieren nog aan het kopen zijn.
 
We hebben allemaal in onze herinnering dat de tech-bubbel van eind jaren '90 in maart 2000 barstte. Maar feitelijk duurde het nog tot september voordat de veer écht brak. In 2008 was het na de redding van Bear Stearns en door alle berichten over de Amerikaanse huizenmarkt duidelijk dat er iets goed mis was, maar vanaf maart 2008 steeg de beurs eerst met 17% voordat in september de definitieve crisis uitbrak.
 
Beleggers beginnen zich pas zorgen te maken over iets als ze ermee in hun gezicht worden geslagen. Door alle feiten die ik in het artikel van donderdag noemde, lijkt het er sterk op dat we dat punt nu snel naderen.
Klik hier om verder te lezen
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen? Meer weten, klik hier.
 
 
 

De vastgoed cyclus (Tom Lassing)

30/5 07:45

Bij het beleggen in vastgoed is het voor veel deskundigen heel duidelijk dat er een golfbeweging in de markt zit.
U zal dat ook als niet expert ongetwijfeld herkennen. Immers hoe enorm zat de vastgoedmarkt enkele jaren nog in de crisis en kijken nu eens!
De prijzen rijzen de pan weer uit en in sommige streken zijn de vastgoedprijzen al weer hoger dan op de top van 2007.
De dip lag ergens rond 2013 en nu zijn we weer richting een top aan het gaan.
Waar ligt die top dan?
Helaas valt dat pas achteraf vast te stellen. Ze kan nu gevormd worden, het kan ook maar zo nog twee jaar duren. Weet echter dat het 'wat mij betreft puur vanuit de golfbeweging gezien geen moment meer is om vol in vastgoedbeleggingen te gaan. Alleen snel in en uit kan nog, maar wil je voor langere tijd in vastgoed, dan ben je eigenlijk gewoon te laat.
Het is nu eerder tijd om de komende tijd winsten te nemen.
Zit u nu dus niet in vastgoed, dan lijkt het me niet verstandig daar nu in te gaan stappen. Ik zou het graag anders zien, maar de golfbeweging is wat mij betreft kraakhelder.
 

Bestel nu uw zonnepanelen!

Vraag nu hier een offerte aan voor uw zonnepanelen! Laat die twijfel nu eens varen en neem het besluit!
Vanuit Beursbox hebben raden we u deze aanbieder van harte aan.
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

(Meer analyses op beursbox) Lees de disclaimer hier.

30/5 08:10

AEX Gisteren was intraday de daling aanzienlijk. De AEX raakte de 550 bijna aan. Uiteindelijk werd op 555 punten gesloten. De AEX is boven de stijgende MA50 lijn gebleven.

DAX  De DAX verloor flink gisteren, maar belangrijker nog, het ging gepaard met een gap in de grafiek. Die steun van 12.800 is nu een weerstand op 12.800 geworden.

Heijmans Stop loss bij de positie in aandelen Heijmans naar 11,89 euro per aandeel brengen!
 
Fugro  Intraday ging Fugro gisteren al even onder de take profit. We handhaven het advies, waarbij de take profit was ons betreft end of day geldt.

Signify / Philips Lighting De naamswijziging is gepaard gegaan met een fors lagere koers voor het aandeel. De trend is momenteel dalend. Er is een voorzichtige steun op 24 euro gevonden.

Naar de analyses.
Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

 

Optiestrategieën geven u alle mogelijkheden

Op de laatste Dag van de Optiebelegger is duidelijk geworden dat het beheersen van enkele optiestrategieën u als belegger de macht over uw belegde vermogen terug geeft. Het is dan wel belangrijk dat u de strategieën kent. Zie hier
 
 
 

Harm geeft een gratis coachingdag weg

30/5 08:33

Het is niet zijn eerste coachingsdag. De eerste gratis dag op 27 maart was binnen een dag volgeboekt. Zaterdag 31 maart was ook snel vol en vrijdag 11 mei was ook uitverkocht voor ik een kans had u zo'n dag aan te kunnen bieden. Deze drie dagen scoorden gemiddeld een 8,5 en daarom heeft hij nog een extra gratis dag speciaal voor Beursbox ingepland. Zorg dat je niet achter het net vist.

"In 2017 heb ik gemiddeld 25,1% rendement gemaakt. Hoe? Dat deel ik op 13 juni.
Kom gratis naar de coachingsdag die een zeer hoge waardering kreeg van de deelnemers. Ga hiervoor naar http://beleggen.com/gratis-coachingsdag/

Aan bod komen onder andere
+Trendvolgend beleggen (met de Trendindicator...)
+Schaken met Opties (denk 5 stappen vooruit...en maak (bijna altijd) winst)
+Covered Straddles (hoe ik meer dan 30% netto rendement behaalde in 2016)

We beginnen om 9:30 uur en de dag duurt tot 17:30 uur waarna u veel succesvoller bent.
Het aantal stoelen is beperkt, dus meld u snel aan.

Profiteer nu van het volgende aanbod:

Kom gratis en betaal alleen uw eigen lunch (no free lunch).
Harm van Wijk"

PS Meld u aan op deze site voor dat alle vrije stoelen weg zijn.
 

Gezond afvallen kilo in 90 dagen

Verlies 5 kilo gewicht kwijt 90 dagen. Of... volg het gratis dieet dat Tom Lassing samenstelde door drie onderzoeken van toonaangevende artsen samen te voegen. Een fantastische manier om op een goed en gezond gewicht te komen, zonder concessies te doen aan gezondheid of hoeveelheid aan eten.
Klik hier.
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach