Diana & Zonen, Rocky Horror Show, Dolfje Weerwolfje en nijntje de musical ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

Ons nieuwe theaterseizoen is begonnen! En dat betekent weer een mooie diversiteit aan voorstellingen, waaronder ook musicals. In onderstaande lijst neem ik je mee naar vier prachtige musicals die komende periode schitteren in De Meerpaal. Veel leesplezier en hopelijk tot snel in ons theater!

Hartelijke groet,
Frens te Kiefte (theaterprogrammeur)

#1 Rocky Horror Show

Genomineerd voor 5 Tony Awards, is de Rocky Horror Show wereldwijd een fenomeen. Ook in Nederland wordt de rockmusical geprezen met lovende reacties en een ware sterrenregen. Deze voorstelling valt niet te omschrijven; dit moet je meemaken!

  • Za 25 september om 20.15 uur
Info & Tickets →

#2 Dolfje Weerwolfje

De spannende familiemusical Dolfje Weerwolfje keert weer terug in de theaters! Dolfje lijkt een doodgewone jongen, maar niets is minder waar. Want de nacht voor hij zeven jaar wordt, gebeurt er iets dat hij nooit had verwacht... Dolfje verandert in een weerwolf! En dat zorgt natuurlijk voor de meest spannende avonturen.

  • Gebaseerd op de succesvolle Kinderboekenweeks van Paul van Loon
  • Za 18 september om 14.30 uur
Info & Tickets →

#3 Diana & Zonen

De koninklijke musical Diana & Zonen komt naar De Meerpaal! Laat je meeslepen in het unieke verhaal over Prinses Diana. De meest gefotografeerde vrouw die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

  • Met Marijn Weerdenburg, Freek Bartels, Jan Elbertse en Jonathan Demoor
  • Van di 22 t/m do 24 februari
Info & Tickets →

#4 nijntje de musical

Hoera: nijntje de musical komt naar De Meerpaal! Met nijntje wordt de eerste theaterervaring een feest voor peuters én ouders. Beleef de avonturen van het wereldberoemde konijntje en haar vriendjes en beleef de verhalen van Dick Bruna live op het toneel.

  • Geniet na afloop van lekkere poffertjes!
  • Za 2 oktober om 13.30 en 15.30 uur
Info & Tickets →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©