ELF Voetbal nieuwsbrief van 01-04-2020
De vijf duurste Zuid-Amerikaanse toptalenten die een overstap naar Europa voor ogen hebben

Zuid-Amerika is in de afgelopen jaren een broeiplaats voor jonge toptalenten gebleken. Ook Eredivisieclubs hebben de weg naar Zuid-Amerikaanse talenten inmiddels gevonden. Er lopen echter nog genoeg toptalenten rond die de overstap naar Europa nog niet maakten. ELF Voetbal zet de vijf Zuid-Amerikanen met de hoogste marktwaardes voor je op een rij.


Lees verder
PANNA! 48 met Kluivert, Mbuyamba, Zirkzee, Ruud Gullit, Ajax-speelster Kay-lee en ingooitips

Bah, wat saai zo zonder voetbal! Net nu de competities echt spannend werden, legt het coronavirus alles lam. Gelukkig is de nieuwe PANNA! er weer! Haal nummer 48 snel in huis! Weer met superveel leuke verhalen, quizzen en strips.

Lees verder
ELF Voetbal 3: Ziyech, Kluivert, Bosz, Adekanye, de boekenclub van Heracles en meer!

Coronavirus of niet. De nieuwe ELF Voetbal is er weer. In deze editie interviews met onder andere Justin Kluivert, Peter Bosz, Alfred Schreuder, Bobby Adekanye en Somália. We gingen op bezoek bij de boekenclub van Heracles Almelo, liepen mee met sc Heerenveen-gastvrouw Judy Bruinsma en spraken met de eeneiige tweeling van MVV, Shermar en Shermaine Martina. En volop aandacht voor het afscheid van Hakim Ziyech. En nog veel meer!

Lees verder
Schrijf je in voor de PANNA! Football Experience!

Wil jij ook ervaren hoe het is om te leven als een echte profvoetballer? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Football Experience en ontvang 15% vroegboekkorting op dit geweldige voetbalkamp!

Lees verder
Nico Schulz, de grootste concurrent van Robin Gosens?

Hij kan zowel linksback als linkshalf en heeft ooit de keuze kunnen maken tussen twee toplanden. Wat dat betreft lijkt Nico Schulz best een beetje op Robin Gosens. Laat hij nou net degene zijn die, maakt Gosens zijn keuze definitief, de grootste concurrent wordt. 

Lees verder
Groundhopverhalen: Haast je naar de Grand Old Lady

Ook het Engelse voetbal is meer dan met zijn tijd meegegaan. Veel clubs verhuisden in de jaren ’90, zij die bleven hebben het stadion meestal aangepast naar comfortbehoeften uit de 21e eeuw. Een van de laatste ouderwetse stadions in de Premier League is Goodison Park van Everton. En ook dat stadion, liefkozend de Grand Old Lady genoemd, gaat gesloopt worden. Haast je dus naar Everton!

Lees verder
Groundhopverhalen: Het perfecte voetbalstadion

Groundhoppers heb je in ongeveer drie soorten. Veruit de grootste groep komt alleen bij de grootste clubs. Die mensen hebben gelijk. Honderden euro’s en kostbare vrije tijd investeren, dan wil je niveau zien. Een kleine groep reist de wereld over met een checklist en willen gewoon zoveel mogelijk afvinken. Ook een nobel doel. Zelf ben ik kieskeurig ingesteld.

Lees verder
Hoe de jarige Rodney Sneijder het voorbije jaar in de spotlights bleef

Rodney Sneijder zette in 2017 een punt achter een toch niet al te opvallende voetballoopbaan. Hij brak niet door bij Ajax, had wisselend succes bij lager geklasseerde clubs en kende een teleurstellend avontuur bij Dundee United. Toch bleef de jarige middenvelder van DHSC in het voorbije jaar in de spotlights.

Lees verder
Deze spelers werden grootgebracht bij; KRC Genk

Door de gehele wereld breken talenten door bij clubs. De ene club koopt deze talenten graag op, terwijl de andere club naam maakt als talentenfabriek. In deze serie neemt ELF Voetbal de laatstegenoemde categorie onder de loep. In dit zesde deel: de talenten die doorbraken of groot werden gebracht bij KRC Genk.

Lees verder