ELF Voetbal nieuwsbrief van 09-04-2020
De vijf meest waardevolle spelers met een aflopend contract

Wellicht niet het afscheid waarop ze hadden gehoopt. Door het coronavirus hebben veel spelers met een aflopend contract hun laatste wedstrijd voor hun elftal mogelijk al gespeeld. ELF Voetbal licht de vijf meest waardevolle spelers uit die hun club transfervrij kunnen verlaten.


Lees verder
Schrijf je in voor de PANNA! Football Experience!

Wil jij ook ervaren hoe het is om te leven als een echte profvoetballer? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Football Experience en ontvang 15% vroegboekkorting op dit geweldige voetbalkamp!

Lees verder
Interview Ajax-speelster De Sanders: ‘Matthijs is mijn grote voorbeeld’

Veel aanvalsters staan liever niet tegenover haar in het veld. Ajax-speelster Kay-lee de Sanders (22) is een bikkelharde verdediger en dat heeft ze niet van een vreemde! Zo voetbalde ze samen met Matthijs de Ligt bij FC Abcoude. In PANNA! 48 sprak De Sanders uitgebreid over haar held, de overgang naar droomclub Ajax en haar unieke stijl.

Lees verder
Hoe gaat het met het FC Groningen dat in 2015 de KNVB Beker won?

Vandaag vijf jaar geleden won FC Groningen met 3-0 van Excelsior. Op zich geen vreemd resultaat zou je zeggen, maar deze wedstrijd was de halve finale van de KNVB Beker en leverde Groningen dus een finaleticket op. Die finale werd ook gewonnen (0-2 van PEC Zwolle), waarmee FC Groningen de eerste prijs pakte sinds de Eerste divisie-titel in 1980. Wat is er gebeurd met de hoofdrolspelers van dat seizoen?

Lees verder
Wie keert het tij bij de club van Karim Rekik en Javairo Dilrosun?

Eigenlijk is het niet eens een verrassing meer als Hertha BSC, eenmaal weer aan het voetballen, een andere trainer voor de groep heeft staan. Karim Rekik en Javairo Dilrosun, de twee Nederlanders in de selectie, zijn dit seizoen niet anders gewend. Hertha is naarstig op zoek naar iemand die het tij keert.

Lees verder
"Bouwen en snel een beetje" - Twitter over het nieuwe Kuip-plan

Nu er een nieuw plan naar voren komt om Feyenoord-stadion De Kuip een upgrade te geven, laten vooral de voorstanders zich horen via sociale media. Een derde ring in plaats van een compleet nieuw onderkomen: daar wordt met enthousiasme op gereageerd.

Lees verder
Interview Joël Zwarts: "Boos was ik niet, maar ik voelde wel onbegrip"

Joël Zwarts (20) geldt als een van de grootste talenten van de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller van Excelsior kan met negen doelpunten en acht assists uitstekende statistieken overleggen. ELF Voetbal belde hem en vroeg onder meer naar zijn tijd bij Feyenoord, jeugd in Rotterdam en fit blijven ten tijde van corona. Een monoloog.

Lees verder