2 miljoen jonge palingen uitgezet in Randmeren
 
VIS Magazine
 
 
 
De visserij gaat nooit verloren
 
Voor de visserijsector tekent zich een inktzwart scenario af. Nederlandse vissers roepen de noodtoestand uit en vragen koning Willem Alexander in een brandbrief om hulp. Staat de toekomst van de visserijsector op het spel?
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Uitbreiding Visscher Seafood in Noorwegen
 
Visscher Seafood breidt de bedrijfsactiviteiten verder uit. Het bedrijf neemt de handelsactiviteiten van het voormalige Norway Royal Salmon (NRS) over van zalmkweker SalMar ASA. Het is de derde buitenlandse investering in korte tijd voor Visscher Seafood.
 
Lees verder
 
2 miljoen jonge palingen uitgezet in Randmeren
 
Vrijdag 10 maart zijn er ongeveer 2 miljoen jonge palingen uitgezet in de Randmeren. De uitzet is onderdeel van het Nederlandse Aalbeheer dat is gericht op herstel van de palingstand. Dit voorjaar worden er op meerdere plaatsen in Nederland palinkjes uitgezet.
 
Lees verder
 
Nieuws over automatisering
 
Sinds dit jaar biedt Alea Publishers Automation NL aan. Dit is het vakblad voor professionals in de industriële automatisering. Bij Automation NL komen niet alleen de technische aspecten aan bod, maar wordt aandacht besteed aan alles wat komt kijken bij industriële automatisering. Niets van de innovatie, ontwikkelingen en kansen op dit gebied missen? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief.
 
Meld je aan
 
 
Opening seizoen Oosterscheldekreeft
 
Op donderdag 30 maart vindt de officiële opening van het seizoen van de Oosterscheldekreeft plaats. Zowel de Stichting Promotie Oosterscheldekreeft als Stichting Zierikzeese Oosterscheldekreeft organiseren een event rondom het ophalen van het eerste exemplaar.
 
Lees verder
 
VN sluit verdrag over internationale wateren
 
Na jarenlange onderhandelingen is er een nieuw internationaal verdrag voor de bescherming van het zeeleven in de oceanen. Het verdrag betreft de internationale wateren en moet nog wel geratificeerd worden door alle lidstaten.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
Boeken
Historisch kookboek restjes
 
Koken met restjes is van alle tijden. Dit digitale kookboek biedt historische gerechten uit de Griekse en Romeinse oudheid, middeleeuwen, Gouden Eeuw, 18de eeuw en 19de eeuw. Naast de foto’s van de gerechten wordt het boek geïllustreerd met historische schilderijen, fresco’s en mozaïeken uit binnen- en buitenland. Daarnaast bevat het boek allerlei informatie, anekdotes en leuke weetjes over restverwerking door de eeuwen heen.
 
Lees verder
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, BeverageNL en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Magazine
Vismagazine 2 | maart 2023
 
In de week van 14 maart verschijnt het nieuwe nummer van Vismagazine. Het thema is zalm. Met:
  • Garnalenvissers voeren vlaggenactie
  • Volendammer vishandel J. Kluessien
  • De zalm van Leroy Seafood
  • Groothandel Fish and More
  • Food in transitie 2030

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2023 Alea Publishers