Nieuwsbrief van 5-1-21 6:30:09
Online bekijken

Mooie kleuren, bijzondere patronen en duurzame materialen

Een spectrum aan kleuren

Grijs-, bruin- en aardetinten komen weer helemaal terug in de kleurentrends van 2021. Deze neutrale tonen zijn ideaal te combineren en geven een warme en sfeervolle uitstraling. Ook de zachte pasteltinten gaan we veel terugzien komend jaar. Het kleurenspectrum van Triflex biedt een breed scala aan kleuren voor onder andere uw balkon, terras of galerij.

Ontwerp uw entree volledig naar wens met emco

Ontwerp een professionele entreemat volledig naar wens. De chromojet printtechniek van emco maakt het mogelijk om ieder ontwerp of patroon in uw entreemat te integreren. U kunt hierbij denken aan de stijl van achterliggende vloeren, omliggende wanden, huisstijl van een bedrijf of een modern patroon dat de entree een extra dimensie geeft.

Bespaar slim energie met goede vloerisolatie

De winter is begonnen. De warme truien mogen weer uit de kast en de winterjas aan de kapstok. Thuis wil je er de komende periode natuurlijk warmpjes bij zitten. Hierdoor wordt het tijd om na te gaan of er slimmere manieren zijn om jouw woning te verwarmen en tegelijkertijd energie te besparen. De basis van energie besparen is goede woningisolatie. Dit staat of valt met goede vloerisolatie.

Effectieve bescherming voor balkons en galerijen

Balkon- en galerijvloeren moeten tegen een stootje kunnen. Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Bovendien zijn ze van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed. Professionele bescherming is dan ook onmisbaar. Harry Thijssen is business development manager Disbon (de productlijn voor vloercoatings) bij verffabrikant Caparol en expert op het gebied van bescherming van vloeren en andere betonconstructies.

Minerale, ijzersterke afwerking voor vloer en wand

Beeld je eens in; een vloer of wand die je decoratief en cementgebonden kunt afwerken. Een vloer of wand met een natuurlijke uitstraling, die tegelijkertijd mechanisch oersterk is. Het lijkt haast onmogelijk. Maar dat is het niet. Cementeuze Ultratop en Ultratop Loft gietvloeren en wandafwerkingen van Mapei hebben een groot onderscheidend vermogen. Ze hebben een mineraal, eigentijds karakter en zijn bijzonder duurzaam.

Vloeibare waterafdichting Alsan 600

Alsan is een modulair systeem op basis van PMMA, epoxy en polyurethaan kunststofharsen met vliesbewapening, kleurfinish, structuurbedekking en instrooimaterialen. Alsan is ontwikkeld voor afdichting van vloeren en daken, en ook bijzonder geschikt voor het afwerken van details en aansluitingen op platte daken. Alsan hecht uitstekend op asfalt, beton, zand-cementvloeren, tegels, glas, hout, dorpelaansluitingen en metaal.

Drogende entreematten Storax Entrada

Storax Entrada zijn entreematten met een optimaal drogende werking. Entrada Prestige en Entrada Standaard van Storax zijn speciaal geschikt als entreematten voor winkelwagens en rolstoelen. De Prestige onderscheidt zich van de Entrada Standaard door de exclusieve uitstraling. Deze uitstraling wordt bereikt door het rubber dat in 6 standaardkleuren leverbaar is.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.